Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

30 January 2013

LIGA Szakszervezetek: A szegények sátortáborban nyaraljanak?

Álságos a Közmunkások Szakszervezete névbe burkolódzó MSZP legújabb sárdobálása, miszerint megalázó a közmunkásokra nézve, hogy az Erzsébet program keretében a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány külön pályázati keretet állapított meg.

Read more
FDSZ: Ismét nagy hibát vétett az EMMI!

Csütörtök (2013. január 31.) délelőttre összehívták a Felsőoktatási Kerekasztal (FKA) alakuló ülését, amelyre a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetét (FDSZ) nem hívták meg, annak ellenére, hogy az FDSZ többször is jelezte: részt kíván venni a felsőoktatás jövőjét meghatározó döntéseket előkészítő fórum munkájában.

Read more
29 January 2013

28 January 2013

Üdültetési pályázati felhívás az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók számára

Pályázati felhívás az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók számára 2013.

Read more
25 January 2013

SZEF: a közszférában kialakított bérrendszer működésképtelenné vált

Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) mai ülésén a munkavállalókat képviselő szakszervezetek azt követelték: vonja vissza a kormány a közszolgálati munkavállalók nyugdíjkorhatáron túli foglalkoztatására, az így felszabaduló munkahelyek betöltésére valamint a nyugdíj és a munkabér együttfolyósítási tilalmára vonatkozó jogi rendelkezéseket.

Read more
24 January 2013

BÁNYÁSZ SZAKSZERVEZETI DEMONSTRÁCIÓ LESZ JANUÁR 29-én

A BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE KÖZLEMÉNYE

Read more
23 January 2013

Magyar Szolidaritás Mozgalom felhívása a rendvédelmis nyugdíjasokhoz

A kormány ismét belerúg a rendvédelmis nyugdíjasokba
 

Read more
22 January 2013

VDSZ: A kormány nem számol a fizikai munkásokkal

Kiverte a biztosítékot a vegyipari szakszervezet ifjúsági tagozatánál Mihalovics Péter miniszteri biztosnak egy, a korosztályuk munkaerő-piaci helyzetével foglalkozó előadása, mert kiderült, a bemutatott Új nemzedék programból totálisan kimaradtak az iparban dolgozó fizikai munkások. A szakszervezet az alábbi levélben gyárlátogatásra invitálja a politikust: ismerjen meg néhány valódi munkást, beszélgessen velük, kérdezze őket, hogy telnek a kétkezi munkából élők mindennapjai, mert úgy tűnik, a programvezetőnek fogalma sincs a parlamenten kívüli világról.

Read more
19 January 2013

Hallgatói Hálózat: Eladó az oktatóm!

Feleslegessé vált, megkímélt állapotban lévő egyetemi oktatóm áron alul sürgősen eladó!

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector