Startlaphoz Csatlakozz!

MSZOSZ: Szolidárisak vagyunk a közmunkásokkal

Nincs olyan munka, amit szégyellni lehetne, de van olyan közfoglalkoztatás, amit szégyellni kell. Ma közmunkásnak lenni valódi kiszolgáltatottságok jelent. A kormány jó eredményeket, biztató fejlődést lát a rendszerben, a helyzetet ismerők azonban azokat a dolgozókat, akik kényszerből, nagyon kevés fizetségért, tisztességgel végzik el feladatukat, amíg módjukban áll.

Bővebben




Oktatói Hálózat Pécsi Tagozatnak nyilatkozata

Az Oktatói Hálózat aggodalommal figyeli a PTE Bölcsészettudományi és Természettudományi Karán a Professzorok Batthyány Köre Pécsi Csoportjának működését.
A Professzorok Batthyány Körének Pécsi Csoportja egy senki által meg nem választott, az oktatók képviseletére fel nem jogosított csoportosulás, amelyről rövid idő alatt kiderült, hogy belföldről támogatott politikai erők játékszerévé vált.

Bővebben




Professzorok Batthyány Köre Pécsi Csoportjának közleménye

A Professzorok Batthyány Körének Pécsi Csoportja aggodalommal figyeli a PTE Bölcsészettudományi és Természettudományi Karán a Hallgatói Hálózat által február 11-12-re tervezett "Szabadegyetem" rendezvényt.
A HaHa egy senki által meg nem választott, a hallgatók képviseletére fel nem jogosított csoportosulás, amelyről rövid idő alatt kiderült, hogy külföldről támogatott politikai erők játékszerévé vált.

Bővebben




Az autonómok egyetértenek az éhségmenet céljaival

Az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének tagjai szolidárisak a Budapestre érkező éhségmenet valamennyi tagjával és egyetértenek a céljaikkal.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector