Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Buszgyártók Szövetségének közleménye

Állásfoglalás a Rába és a Volvo Bus megállapodásáról: a Magyar Buszgyártók Szövetsége megdöbbenéssel értesült a Rába Nyrt. és a Volvo Bus Corporation által aláírt megállapodásáról. Az előkészítésébe nem vonták be a jelenleg is termelő hazai gyártókat, beszállítókat és érdekképviseleteket. A monopolhelyzetbe kerülő új, állami gyártó több ezer meglévő munkahelyet veszélyeztet.

Bővebben
Közfoglalkoztatási Jogviszonyban Állók Független Szakszervezete közleménye

Tegnap, 2013. február 11-én hétfőn ért Budapestre, a Kossuth térre az ország 8 megyéjéből, a legszegényebb vidékekről indult, közmunkásokból, munkanélküliekből verbuválódott, szilárd, 15-20 fős "tömegbázissal" rendelkező Éhségmenet, amelynek szervezője a Közmunkás Szakszervezet, élén Nyakó István, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, valamint Kordás László, a Munkaügyi Minisztérium egykori politikai államtitkára, a Közmunkás Szakszervezet főtitkára. Mindketten hiteles szakszervezeti vezetőnek álcázzák magukat, akik a legkiszolgáltatottabb munkavállalói rétegek szószólói már régóta, idestova körülbelül fél éve.
 

Bővebben
Petíciót adtak át a tüntetők Szegeden

A helyi politikusoknak a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) érdekében történő fellépését sürgető petíciót adtak át a felsőoktatást érintő kormányzati lépések ellen tiltakozó oktatók, hallgatók és középiskolások hétfőn a csongrádi megyeszékhelyen, a megyei kormányhivatalban és a városházán.

Bővebben
EMMI: Mindenkinek esélyt kínál a megújult felsőoktatás

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye: Mindenkinek esélyt kínál a megújult felsőoktatás Az EMMI Oktatásért Felelős Államtitkársága nehezen tudja követni, hogy a keretszámok korábbi szintekre való visszaállításáért kampányol az a politikai csoportosulás, amely korábban az állami ösztöndíjas férőhelyek bővítése mellett kardoskodott. Úgy látszik, nemcsak politikai, de szakmai kérdésekben is kissé széthúzó az LMP álláspontja.

Bővebben
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye

Magukat rendőr főtisztnek feltüntető személyek olyan oldalakat hoztak létre az egyik jelentős közösségi portálon, melyek a legnagyobb rendőrségi szakszervezet hivatalos arculati elemeit használja.

Bővebben
A Közösségi Közlekedési Szakszervezetek Szövetségének közleménye

A BKV ZRt. Központi Üzemi Tanácsa, mint 12.000 munkavállaló választott érdekvédelmi szervezete az alábbi sajtónyilatkozatot teszi:

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector