Startlaphoz Csatlakozz!

LIGA Szakszervezetek: Siker, emberi jog lehet a vízhez való hozzáférés!

Miután a LIGA Szakszervezetek és ágazati szervezetei augusztusban újra felhívták a figyelmet a Közszolgálati Szakszervezetek Európai Szövetsége által indított Európai Népi Kezdeményezésre, alig egy hónap alatt sikerült Magyarországon is összegyűjteni a szükséges mennyiségű aláírást.

Bővebben




Nyílt levél Hende Csabának, Magyarország honvédelmi miniszterének

Tisztelt Miniszter Úr!

    Mi, a Honvédszakszervezet tagjai, hivatásos- szerződéses- nyugállományú- és szolgálati járandóságos katonák nem vagyunk önzőek. Sőt! Mi örülünk a közszférás kollégák sikereinek. Ezért is szolgált nagy örömünkre, hogy az egészségügyi dolgozók mellett a pedagógusok illetményei is emelkednek szeptembertől.
    Nekünk viszont a hivatásos és szerződéses állomány érdekében szükséges szót emelnünk. Tesszük mindezt azért, mert ebben az esztendőben, több esetben felelős személyektől elhangzott, hogy jövőre emelkedik a katonák illetménye. Ez a jó hír azonban az utóbbi hetekben az újság hírekben, a rádióban, tévében elhangzott riportok fényében veszített értékéből.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector