25 éve alakult a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete

Az FDSZ - megalakulásának negyedszázados évfordulója alkalmából - 2013. október 7-én Emlékülést tartott a Benczúr Szállóban. A meghívottak között régi és új elnökségi tagokat, jelenlegi és volt intézményi tisztségviselőket, hosszú évek óta dolgozó aktív és már nyugállományba vonult segítőket köszöntöttek.

Bővebben




A Munkástanácsok szolidáris a szociális ágazatban dolgozó munkavállalókkal

A Munkástanácsok Országos Szövetsége minden tagszervezete nevében szolidaritását fejezi ki a szociális ágazatban dolgozó munkavállalók részére, és kéri a Kormányt, hogy az egészségügyben végrehajtott béremelést terjessze ki a szociális ágazatban dolgozó munkavállalókra.

Bővebben




Az MSZOSZ delegációjának látogatása a norvég LO-nál a Norvég projekt keretében

2013 szeptember 25-28-án a Norway Grants által az Innovation Norway-on keresztül támogatott „A szociális párbeszéd erősítése a munkavédelem területén” című projekt keretében az MSZOSZ tíz fős delegációja látogatott Norvégia fővárosába, Oslóba.

Bővebben




Zárószavazás előtt

A 2013. októberi ülésterv szerint 7-én vagy 8–án, hétfőn vagy kedden tart zárószavazást az Országgyűlés a T/12053 számú egyéni képviselői indítványról.

Bővebben




Közös szakszervezeti akciónap október 7-én

Október 7-én, a Tisztes Munka Világnapján a hat konföderáció ifjúsági tagozatai közös akciót szerveznek Budapesten a Deák Ferenc téren, 16 órai kezdettel.

Bővebben