Startlaphoz Csatlakozz!

2013. október 31

Az egyesülő konföderációk közleménye

Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma vezető testületei együttes ülést tartottak. A május 1-én bejelentetteknek megfelelően a három szervezetet egyesülési folyamata megfelelően zajlik, december 6-án létrejön az új szervezet.

Bővebben




Sztrájkbizottságot alakítottak a mozdonyvezetők

A Mozdonyvezetők Szakszervezete 2013. október 30-án megalakította a Sztrájkbizottságát, melynek egyik oka, hogy a munkáltató felmondta 2014. január elsejei hatállyal a 10 éve folyamatosan alkalmazott mozdonyvezetői bértáblát.

Bővebben




2013. október 30

HDSZ: A húsüzemekben erősíteni kell a foglalkoztatás biztonságát, a munkahelyek védelmét!

A magyar húsipar csak jelentős szerkezet-átalakító beruházásokkal tudja visszanyerni a versenyképességét, a béreket pedig emelni kell, hogy az ágazat ne veszítse el a szakképzett munkaerőt – állapította meg a Húsipari Dolgozók Szakszervezetének Elnöksége a mai ülésén. A testület szerint a hazai húságazatnak csak akkor van jövője, ha a gazdasági növekedés hatására emelkedik a húsfogyasztás, a Kormány végrehajtja a sertésprogramot, az általános forgalmi adó mértékét pedig leszállítja az Európai Unió országaiban jellemző szintre és korlátozza a feketegazdaságot. Az önkormányzati tulajdonban került húsüzemekben erősíteni kell a foglalkoztatás biztonságát, a munkahelyek védelmét. Pápán további kormányzati erőfeszítéseket kíván a vágóhíd működésének konszolidálása, Kapuváron pedig esélyt kell adni az üzem újraindításához és az emberek foglalkoztatásához.

Bővebben




A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete átláthatóságát hitelesen igazolta az NFÜ-nek

A mai napon több hírportál – többek között a www.Hvg.hu – oldalán is megjelent az a hír, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) által közzétett átláthatatlan cégek listáján több szakszervezet is szerepel, melyek egyike a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ).

Bővebben




2013. október 22

Szűcs Viktória: a hálapénz a korrupció melegágya, ami megengedhetetlen!

„A hálapénz, mint a dolgozók ellehetetlenülését és elvándorlását megakadályozó lehetséges megoldási javaslat véleményünk szerint szánalmas és megalázó. A hálapénz a korrupció melegágya, ami megengedhetetlen” – olvasható a Szakszervezetek.hu-nak megküldött közleményében a BÖLCSŐDEI DOLGOZÓK DEMOKRATIKUS SZAKSZERVEZETE.

Bővebben




Boros Péterné, az MKKSZ főtitkárának levele az ATV riportere kérdésére megfogalmazott Miniszterelnök-helyettesi válaszra

Dr. NAVRACSICS TIBOR ÚR
Miniszterelnök-helyettes
Közigazgatási és Igazságügyi Miniszter
Budapest

Tisztelt Miniszter Úr!

2013. október 19.-én szakszervezetünk – a közszolgálatokban és a versenyszférában működő 63 ágazati szakszervezet szolidáris támogatását élvezve – figyelem felhívó demonstrációt rendezett a Millenáris Park Fény utcai bejárata előtt. Szándékunk az volt, hogy mind a döntéshozók, mind a közvélemény figyelmét felhívjuk – a köztisztviselők és a kormánytisztviselők keresetét meghatározó - közszolgálati illetményalap ismételt befagyasztására. Az elmúlt 20 évben nem volt arra példa, hogy egy kormányzati ciklus teljes időtartama alatt – azaz négy éven keresztül – az illetmény alap változatlan.

Bővebben




2013. október 19

A közlekedésiek is a köztisztviselőkkel vannak

Felháborítónak és méltatlannak tartja a köztisztviselők helyzetét, egyebek mellett a megalázóan kevés, 38 ezer 650 forintos illetményalapot a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége.

Bővebben




Boros Péterné beszéde a 2013. október 19-ei demonstráción

 Kedves barátaim! Köztisztviselők! Kormánytisztviselők! Közalkalmazottak! Mkksz tagok és más szakszervezetek képviselői! És kedves mindenki! Nagyon örülök és büszke vagyok arra, hogy ma itt megmutatjuk, hogy nem szabad félni! Sok, nagyon  kollégánk saját érdekében sem mer megszólalni, mert féltik munkahelyüket, és félnek főnökük megtorlásától. Nem szabad félni, mert igaz ügyért jöttünk ki az utcára.
 

Bővebben




2013. október 17

Gyorsreagálású demonstrációt tart szombaton az MKKSZ az illetményalap 20 százalékos emelése érdekében

Felhívás!
A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete elfogadhatatlannak tarja, hogy 6 éve nem változott a köz szolgálatában állók illetményalapja.

Bővebben




2013. október 15

Az MKKSZ akciósorozatot indított

Az MKKSZ az illetményalap 20 százalékos növelését követeli.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector