Startlaphoz Csatlakozz!

Az ETUC 40 éves - kiadvány

1973-2013: 40 éves az Európai Szakszervezeti Szövetség

Bővebben




KKDSZ: a minisztérium adjon lehetőséget az Iparművészeti Múzeumban felmerült szakmai kérdések széles körű megvitatására

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete támogatja a Magyar Régészeti és Művészettörténeti Társulat kezdeményezését – mrmt.blog.hu –, azt a jogos, kulturált és demokratikus kérést, hogy Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője a tervezett gyors változtatások helyett biztosítson teret és időt az Iparművészeti Múzeumban felmerült szakmai kérdések széles körű megvitatására.

Bővebben




A TÖOSZ elnöksége is sürgeti a teljes közszféra javadalmazásának növelését

TÖOSZ közlemény az önkormányzati közszolgálati dolgozók bérfejlesztésével kapcsolatban

Bővebben




Az ombudsmanhoz fordul a BKV-s szakszervezet

 Megelégelte a BKV-nál uralkodó tehetetlenséget, a Budapesti Közlekedési Központ túl erejét az egyik szakszervezet, s az ombudsmanhoz fordult a cég igazgatótanácsának – szerintük – aránytalan összetétele miatt. A 7 tagú testületben ugyanis a megrendelőnek, a BKK-nak van többsége, 4:3 az arány. A BKV vezetése kisebbségben nem tudja érvényesíteni a munkavállalói jogokat. A szakszervezet a bizottsági arány megváltoztatását követeli.
 

Bővebben




Az ÉSZT szolidáris a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetének demonstrációjával

Dr. Kuti László, az ÉSZT elnökének levele a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetének elnökéhez, Rabi Ferenchez.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector