Startlaphoz Csatlakozz!

2014. április 30

MaSZSZ május elsejei program

Ismét megrendezésre kerül a hagyományos szakszervezeti Majális a Városligetben. Idén már az új konföderáció, a Magyar Szakszervezeti Szövetség színeiben vonulunk a Városligeti fasorból a Napozórétre, a nagyszínpadhoz.

Bővebben




A Magyar Szakszervezeti Szövetség május elseje előtt Művészeti és Kulturális Díjakat adott át

A Magyar Szakszervezeti Szövetség ma délelőtt a Benczúr Hotelben rendezett ünnepségen kiemelkedő szakmai és közösségi munkáért  „Művészeti és Kulturális Díjakat adományozott egyéni és közösségi kategóriában.

Bővebben




2014. április 25

MaSZSZ Ifjúsági Tagozat: Nőtt a halálos kimenetelű munkahelyi balesetek száma

2012 óta Magyarországon is hivatalos emléknap április 28.-a, a munkabalesetben megsérültek és elhunytak emléknapja.

Bővebben




2014. április 24

Tájékoztató a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete küldöttértekezletéről

A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete 2014. április 23-én megtartotta soron következő tisztújító küldöttértekezletét. Az értekezleten az alapszervezeteknél megválasztott 89 küldött kilencven százaléka vett részt. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviselői közül Varga Attila főosztályvezető, titkárságvezető, a köznevelési államtitkárság nevében méltatta a minisztérium és a szakszervezet hasznos és eredményes együttműködését.

Bővebben




2014. április 18

BKV-béremelés: csalódott szakszervezet

Elégedetlen a béremeléssel a BKV egyik legnagyobb szakszervezete. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet a szerény, havonta 7 ezer 500 forintos pluszt a Budapesti Közlekedési Központ és a főváros erőfitogtatásának, a megalkuvó BKV-vezetés és a gyenge szakszervezetek szégyenének tartja. 

Bővebben




2014. április 09

KKDSZ: legfontosabb feladat a szakterület béremelésének elérése

 A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete április 8-án tartotta X. Kongresszusát, és a szakszervezet 1989. április 8-án történt megalakulásának 25. évfordulós ünnepségét.

Bővebben




2014. április 07

BKSZSZ: Eredménytelen Kollektív Munkaügyi vita esetén Sztrájk lehetőségét helyezzük kilátásba

 A BKV. Zrt. legnagyobb szövetsége A  Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ) a mai napon kollektív munkaügyi vitát jelentett be a BKV Zrt.-nél, mint munkáltatónál a következő témákban:

Bővebben




2014. április 01

LIGA Szakszervezetek: Nincs a pártoknak mondanivalója a foglalkoztatásról

A LIGA Szakszervezetek a választási kampány kezdetén – ahogy a korábbi választások előtt is – levélben fordult a parlamentbe aspiráló politikai pártokhoz, konzultációt kezdeményezve azok gazdaság- és társadalompolitikai koncepcióiról.

Bővebben




Küldöttgyűlést tartott a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete

Az FDSZ 2014. március 27-én megtartotta XXVIII. Küldöttgyűlését a Rátkai Klubban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector