Startlaphoz Csatlakozz!

Cameron: át kell alakítani az EU-n belüli szabad munkavállalás rendszerét

 A 2004-es keleti bővítés tanulságai alapján „teljesen más alapokra” kell helyezni az Európai Unió új tagállamaival szembeni átmeneti munkavállalás szabályozását - mondta vasárnap a brit miniszterelnök.

Bővebben




Se hálapénzzel, se nélküle

„Otthagyhat-e csapot-papot az orvos az extra juttatást jelentő páciense kedvéért? Elvben nem, de a gyakorlatban, nyilván oda fog rohanni” - mondja Kovácsy Zsombor ügyvéd, szakjogász az állami keretek közötti magánellátás kapcsán. Az egykori Egészségbiztosítási Felügyelet elnöke úgy látja: a betegek már rég nem jutnak hozzá mindahhoz, amit az egészségügyi törvény, és a protokoll előír. A sürgős szükség azonban felülír minden szűkösséget - teszi hozzá a tarnabodi tragédia kapcsán – írja a Népszabadság.

Bővebben




Több mint 250 dolgozó bent ragadt szabadsága miatt büntettek

250 dolgozó tavalyi szabadsága miatt megbüntette az SZKT-t a munkaügyi hatóság. Az igazgató elmondta: a hibát orvosolták, májusig kiadták a bennragadt 1651 napot.

Bővebben




Luxusként gondolunk nyugdíjunkra

A biztos munkahely, és a megfelelő jövedelem jelenti a fő biztonságot a magyarnak. Megtakarítani nem tudunk, a legtöbben az élelmiszerboltban csábulnak el, de még ha le is faragnánk minden kiadást, akkor is csak havi 20 ezret tudnánk félretenni – írja a Piac@Profit.

Bővebben




Merre tart a munkaerőpiac?

   A jövő az innovátoroké, az előrejelzések szerint már pár éven belül az ő cégeikben dolgozik majd az amerikai munkavállalók többsége. De mennyire lelkesek ez ügyben a magyar fiatalok? Mik a terveik? - e kérdést vizsgálta egy, elsőként a Figyelőben ismertetett tanulmány.

Bővebben




Mérnökhiánytól szenved az olajipar

Világszerte mérnökhiánytól szenved az olajipar. Annak ellenére, hogy az ágazat a jól fizető szektorok között szerepel. Az Y-generáció számára ugyanis nem feltétlenül vonzó a mérnöki pálya. Ezt a folyamatot próbálja megfordítani a Mol-csoport. A vállalat tehetségkutató programjait az Egyesült Államokban is díjazták – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector