Startlaphoz Csatlakozz!

Nincs könnyű helyzetben, aki pályaválasztás előtt áll

 Mit tehetsz, ha nem érdekel a műszaki vonal, és nulla a nyelvérzéked? Márki Viktória, az elsősorban műszaki és IT-területtel foglalkozó hr-cég, a RecruIT Kft. ügyvezetője úgy gondolja, bármilyen terület legjobbjainak mindig is lesz helyük a piacon, de ennél jóval konkrétabb tanácsokkal is szolgál – írja a player.hu.

Bővebben




Húsz gyakori kérdés és válasz az adóbevallásról

 A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) összeszedett 20 pontot, a gyakran felmerülő kérdésekből. Választ kapunk az adóhatóságtól arra, hogy milyen esetekben kell bevallást benyújtanunk, vagy, hogy mit kell bevallani akkor, ha ingatlant adtunk el a tavalyi év során – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




Félméteres matricákat ragasztanak a buszok szélvédőjére

 Életveszélyesnek tartja a buszok szélvédőjére ragasztott, első ajtós felszállásra figyelmeztető matricát a BKV-nál működő egyik legnagyobb érdekvédelmi tömörülés, az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) elnöke – írja az Origo.

Bővebben




Boros Péterné: Nem megfelelő bérezés a közszférában

A terifarendszer elvesztette jelentőségét, mert hat év óta nem volt bérfejlesztés a közszférában - jelentette ki Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) főtitkára, az ATV május 14-i hajnali műsorában. Az MKKSZ egy többlépcsős bérfejlesztési rendszer megvalósítása érdekében, javaslatot nyújtott be. Egyszerre kell rendezni a közszféra valamennyi dolgozójának illetmény viszonyait, mert hovatovább a gazdasági folyamatok fennakadását eredmányezi a kialakuló szakemberhiány.

Bővebben




Ötéves mélyponton a munkanélküliség, foglalkoztatási rekord

Ötéves mélypontra csökkent a munkanélküliségi ráta, a foglalkoztatás pedig rekordot döntött Nagy-Britanniában. A brit statisztikai hivatal (ONS) szerdai ismertetése szerint a márciussal zárult három hónapban 133 ezerrel 2,2 millióra csökkent a bejegyzett álláskeresők száma; ez 6,8 százalékos munkanélküliségi aránynak felel meg. Legutóbb 2009 elején járt ezen a szinten a brit munkanélküliségi ráta. Tavaly ilyenkor még 7,8 százalék volt az állástalanok aránya Nagy-Britanniában, a pénzügyi válság után kialakult recesszió mélypontján pedig elértre a 8 százalékot.

Bővebben




Utcáról munkába

 Huszonnégy hajléktalan, munkanélküli ember társadalomba való visszailleszkedését segíti egy kétéves, uniós program keretében a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség és az Oltalom Karitatív Egyesület – írja a Népszabadság.

Bővebben




57 éves korunkig szeretnénk dolgozni

A magyar munkavállalók átlagosan 57 éves korukig szeretnének dolgozni, ennek ellenére azt gondolják, hogy 66 évesen is kénytelenek lesznek munkába járni – derült ki a Randstad Awardhoz kapcsolódó kutatásból. Globálisan az IT a legvonzóbb szektor.

Bővebben




Kiküldetés, párhuzamos munkavégzés

A Mt.-ben szereplő 44 napos kiküldetési, kirendelési korlátozáson túl van-e lehetőség egyéni kiküldetési megállapodásra és így a külföldi napidíj további fizetésére? Kiküldetés keretén belül milyen bejelentési kötelezettségei vannak Ausztriában a magyar munkavállalónak, illetve munkáltatójának? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Sok helyen komoly késéssel kapják meg a pénzüket a számlás orvosok

 Az adósságállomány jóval túl van a 60 milliárdon, az igazgatók úgy trükköznek, ahogy tudnak. Például egyre több helyen komoly késéssel kapják meg a pénzüket a számlás orvosok – írja a Népszabadság.

Bővebben




Átverték a védőnőket, most hízelegnek nekik

 Elvileg egy fantasztikus program is lehetne a védőnői, de túl sok sebből vérzik. Egyebek mellett így fogalmazott Herczog Mária az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának tagja, miután Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz európai parlamenti választási listavezetője és Bábiné Szottfried Gabriella, a védőnői hálózat megújításáért felelős miniszteri biztos arról beszélt, nyárra megkaphatja a hungarikum címet a jövőre százéves magyar védőnői szolgálat – írja a Népszava.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector