Startlaphoz Csatlakozz!

Sikeres a Jogpont+ projekt az Észak-Alföldön

   A régiót alkotó Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék 31 városában működő irodákban személyesen 8900, telefonon és elektronikusan 2000 ügyfél kért információt - közölte az Ipartestületek Országos Szövetsége.

Bővebben




149 ezer forintos polgármesteri illetmény

Megalázó, lesújtó, nevetséges – kommentálták az érintett somogyi polgármesterek, hogy az új szabályozás értelmében az ötszáz főnél kisebb települések vezetői az októberi önkormányzati választások után bruttó 149 ezer forintos illetményre számíthatnak. Vagyis jelenlegi pénzük 40-55 százalékára – írja a sonline.hu.

Bővebben




Ez van a legszegényebb magyarok kosarában

  Másként hat a rezsi- és trafikháború fent és lent, így nem ugyanakkora inflációval szembesülnek az alacsony és a magas jövedelműek, továbbá a nyugdíjasok és a sokgyerekes háztartások is más-más tempót érzékelnek a statisztikai hivatal adatai szerint. Mutatjuk az okokat.

Bővebben




Hihetetlenül magas minimálbér bevezetéséről szavaznak a hét végén

A magyar olvasó számára hihetetlenül magas minimálbér bevezetéséről szavaznak a hét végén a svájciak. Emellett szó van az állampolgári jogon járó bér bevezetéséről is - ezt mindenki megkapná, függetlenül attól, hogy van-e munkája vagy nincs.

Bővebben




A rendvédelmi kar is szeretne ágazati életpályamodellt

A rendvédelmi dolgozóknak szóló életpályamodell kialakítását vetette fel Dobson Tibor, a Magyar Rendvédelmi Kar elnöke az Orbán Viktor miniszterelnökkel - a kormányalakítást megelőző konzultációsorozat részeként - folytatott pénteki megbeszélésen - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector