Startlaphoz Csatlakozz!

Milyen lenne, ha a cége fizetné külföldi nyaralását?

 A 2012-ben SZÉP-kártyákra utalt pénzeket csak május 31-ig lehet felhasználni. Május elején még mintegy 2,5 milliárd forint fel nem használt összeg volt a számlákon, ám várható, hogy a dolgozók felhasználják majd a pénzeket. A SZÉP-kártya 2011-es bevezetése óta már a második legnépszerűbb cafeteria elem lett, minden ötödik cég adna ilyet munkavállalóinak. Ön is rendszeres használója a kártyának? Mire költ róla? Elegendő pénzt kap rá? Mit venne még bele a kalapba? Kérdőív a HVG oldalán.

Bővebben




Mennyit keresnek az EP-képviselők?

Az EP-képviselőknek 2009 óta egységesen ugyanannyi havi bér jár, ami bruttó 2,4 millió forintnak felel meg. Orbán Viktor minszterelnök fizetése 1,7 millió forint, amit most emelnek 2,25 millió forintra, EP-képviselőink tehát többet fognak keresni, mint a kormányfő, és akkor még nem beszéltünk a további bőséges juttatásokról – írja a hir24.hu.

Bővebben




Csökkenő létszám és növekvő vagyon jellemzi a nyugdíjpénztárakat

 Csökkenő létszám és növekvő vagyon jellemzi a pénztárakat az Magyar Nemzeti Bank által pénteken közzétett első negyedéves adatok alapján.

Bővebben




Több az állás, nagyobb a bér: ami a számok mögött van

 Nő a munkaerő iránti kereslet, gyorsan emelkednek – főleg a stagnáló inflációhoz képest – a bérek, és borzalmasan torzítják az statisztikát a közfoglalkoztatottak – ez derül ki a KSH legfrissebb, a foglalkoztatottak számát és keresetét tartalmazó első negyedéves adataiból. Az NGM ennek kapcsán új fogalmat vezetett be a közfoglalkoztatottakra is, hogy szebb képet rajzolhasson – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector