Startlaphoz Csatlakozz!

Diploma sem kell a magyar álomfizetéshez

A mai napig sokan úgy gondolják, hogy csak diplomával lehet jól fizető állást szerezni. Pedig számos olyan foglalkozás van, amelyek érettségivel is átlagon felüli fizetéssel kecsegtetnek. Gondoltad volna, hogy a másfélmilliós fizetéshez sem szükséges a felsőkoú végzettség? – olvasható a Pénzcentrum oldalán.

Bővebben




Így verik át a gyanútlan magyarokat

  A számok azt mutatják, hogy egyre többen mennek külföldre - leginkább a biztosabb megélhetés, munkalehetőség reményében. Persze sokan vannak, akik ki is használják ezt, szaporodnak az átverések, lehúzások. De vajon mik a leggyakoribb csapdák, mire érdemes igazán figyelni? – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




Vezető tisztségviselő nyugdíjba menne

   Olvasónk tíz éve tisztségviselője egy alapítványnak, és emellett nincs munkaviszonya, csak rehabilitációs ellátásban részesül. Azt tudakolta az Adózónától: a tisztségviselői jogviszony biztosítási időnek, szolgálati időnek számít-e, és ha igen, hogyan kell kérelmezni, igazolni? Kérdésére Winkler Róbert nyugdíjszakértőnk válaszolt – írja az adozona.hu.

Bővebben




Hol érdemes diákmunkát vállalni?

 Közeleg a nyári szünet, ami a diákoknak a pihenés mellett a pénzkereseti lehetőség időszakát is jelenti. Megyénkben az adminisztratív munkakörök a legkedveltebbek, a mezőgazdasági foglalkozások kevésbé népszerűek – írja a szoljon.hu.

Bővebben




Kinek kellene fizetni a munkába járás költségeit?

  Biztosan sokszor merült már fel az Ön munkahelyén is, hogy vita alakult ki a munkáltató és a dolgozó között, amikor a munkába járás költségeiről volt szó. Többek között olyan kérdésekre kerestük a választ, hogy mit tehet a munkavállaló, ha lakhelye távol van a munkahelyétől? Mi számít távolnak? Mikor, mit és mennyit köteles téríteni a munkaadó? – olvasható a hir6.hu oldalán.

Bővebben




Emelnék a a két gyermeket nevelők családi adókedvezményét

Jelentősen emelkedhet a két gyermeket nevelők családi kedvezménye, a jelenlegi húszezer forint helyett havonta akár negyven-ötvenezer forint körüli összeg is megmaradhat náluk – értesült a Magyar Nemzet. A lépés több mint 350 ezer szülőt érinthetne.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector