Startlaphoz Csatlakozz!

Indul a nyári diákmunkaszezon

Hamarosan kezdődik a nyári diákmunkaszezon, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) a fiatalok tapasztalatlanságával való visszaélések megelőzése érdekében honlapján ad útbaigazítást a munkavállaláshoz.

Bővebben
A csak nyolc osztályt végzettek közül minden negyedik munkanélküli

Az egyetemet végzettek körében csak három százalékos a munkanélküliség Magyarországon, a gimnáziumot végzetteknél kereken tíz, a csak nyolc osztályt végzettek közül viszont minden negyedik munkanélküli. Minél kevesebbet tanul valaki, annál nagyobb a veszély. Eközben a felsőfokú képzésben tanulók száma csökkent – írja a Privátbankár.

Bővebben
PSZ: nem indokolt a Nemzeti Pedagógus Kar megalakítása

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) továbbra sem tartja indokoltnak a Nemzeti Pedagógus Kar megalakítását, a PSZ ez ügyben korábban az Alkotmánybírósághoz is fordult.

Bővebben
Erősíteni kell a vállalkozási-önfoglalkoztatási kedvet Magyarországon

Erősíteni kell a vállalkozási-önfoglalkoztatási kedvet Magyarországon a Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) szerint, az önfoglalkoztatás a magyar gazdaságban a jelenleginél nagyobb súlyt képviselhetne - mondta a szövetség elnöke sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

Bővebben
A közmunka visszavág

Negydemillióval több a foglalkoztatott, de ennek jó része köz- meg külföldi munkás. Ezt már a minisztérium is elismeri. A korrekcióra később szükség is lesz, a számok lassancskán rosszabbak is lehetnek, a közmunka eröltetése visszaüthet – írja a Népszabadság.

Bővebben
Meghaladta a 4 millió százezret a foglalkoztatottak száma

  Meghaladta a 4 millió százezret a foglalkoztatottak száma a február-április közötti három hónapos időszakban az első negyedévi 4,078 millió után, a 15-74 éves korosztályban 4,107 millióan dolgoztak - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben
A hivatalos adatok szerint tovább csökkent a munkanélküliség

Az első negyedévi 8,3-ról 8,1 százalékosra csökkent a munkanélküliség a február-áprilisi három hónapos időszakban - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben
A figyelmeztető sztrájkig is elmegy a Belföldi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezete

 Ultimátumot adott a Szegedi Közlekedési Kft. vezetésének a cégnél működő egyik szakszervezet, a Belföldi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezete (BTDSZ) – írja a delmagyar.hu.

Bővebben
Eltűntek a nyugdíjasok

  Az év első negyedében megállt a nyugdíjrendszerbe belépők száma, sőt a nyugdíjasok száma, ha csak kis mértékben is, de csökkent. Ez utóbbi a beinduló korhatáremelés következménye. A nyugdíjak messze az infláció felett emelkedtek, a legnagyobb összegű nyugdíjat továbbra is a volt fegyveres dolgozók kapják.

Bővebben
Az érintett 91 ezer ember közül eddig több mint 80 ezren részesültek szociális bérpótlékban

Az érintett 91 ezer ember közül eddig több mint 80 ezren részesültek csaknem 2,5 milliárd forint értékben a kormány által tavaly decemberben elfogadott szociális bérpótlékban - írta csütörtökön a Magyar Nemzet.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector