Startlaphoz Csatlakozz!

Így omolhat össze a nyugdíjrendszer

 Ahogy telnek az évek, egyre kevesebb aktív korú tart el egyre több nyugdíjast. 2040-re a magyarországi nyugdíjrendszer akár össze is omolhat. Az öngondoskodás segíthet, és érdemes minél korábban elkezdeni – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Elvárások az építőiparban külföldön

Teljesíthetők vagy teljesíthetetlenek a külföldi építőipari munkák elvárásai a magyar munkavállalók részéről? A Tjobs.hu platformon megvizsgáltak közel 500 álláshirdetést az építőiparban az elvárások feltüntetése szerint-tudjuk meg Csatlós Orsolyától az álláskeresői platform sajtószóvivőjétől.

Bővebben




Megállapodott a Tigáz a szakszervezetekkel a bérekről

 A Tigáz Csoport új keresetszintről szóló megállapodást kötött a szakszervezettel. A lépés, amelyet hosszas tárgyalások előztek meg egyaránt szolgálja a vállalat és a munkavállalók érdekeit, hiszen az új keresetszint jobb teljesítményhez kötődik, amelynek feltétele az üzleti célkitűzések megvalósulása.

Bővebben




Több mint 11 ezer alkalmazottat érint a Siemens átszervezési terve

 - A Siemens konszern szerkezetátalakítási programja 11 ezer 600 állást érint világszerte megszüntetés vagy összevonás formájában - jelentette be pénteken Joe Kaeser vezérigazgató New Yorkban egy befektetői konferencián.

Bővebben




A kemény munkában hisznek a magyar fiatalok

A Z-generáció tagjai közül minden harmadik saját vállalkozásban gondolkodik. Ugyanakkor a 19 évnél fiatalabbak hisznek a multik erejében is – írja a HVG.

Bővebben




Melyek 2014 munkahelyi trendjei?

  A világ folyamatosan változik, ezzel együtt a munka világa is. Újabb és újabb munkahelyi trendek alakulnak ki és szűnnek meg, amelyek nem csupán a cég operatív működését és piaci stratégiáját határozzák meg, de jogi kereteit és lehetőségeit is. A nemzetközi tapasztalatok alapján a DLA Piper összegyűjtötte azon változásokat és irányvonalakat, amelyek várhatóan meghatározóak lesznek az elkövetkezendő időszakban. Ezen globális trendekből szemezgettük ki azokat, amelyek az elkövetkezendő időszakban várhatóan még inkább előtérbe kerülnek, és egyre több országban határozzák meg a munkaügyi folyamatokat – olvasható az advocatus.dlapiper.hu odalán

Bővebben




Mit jelent az, hogy megváltozott munkaképességű vagyok?

Megváltozott munkaképességű vagyok, C2 besorolású. Mi vonatkozik rám, de kérem ne törvényekkel magyarázza el, mert úgy nem értem. Illetve hogyan lesz valaki így jogosult nyugdíjra?

Bővebben




Országos sztrájk kezdődött az olaszországi tömegközlekedésben és repülőtereken

 Nem töröltek járatot eddig az olasz légiközlekedési sztrájk miatt Budapesten - mondta Hardy Mihály, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója pénteken délelőtt az MTI-nek.

Bővebben




Taposóakna munkáltatóknak

Nem lehet feltétele a felmondási tilalomnak, hogy a nő még a felmondás közlése előtt bejelentse várandósságát a munkáltatónak - így döntött az Alkotmánybíróság. A határozat lehetetlen helyzetbe hozza a munkáltatókat, és pont a gyermekvállalás előtt álló nők foglalkoztatása ellen ható munkáltatói sztereotípiákat erősíti. Kártyás Gábor véleménye a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




SZÉP-kártya: így menthetnek meg a munkáltatók több százmillió forintot

   Hogyan lehet a legkisebb veszteség mellett megmenteni a SZÉP-kártyákon maradó, a hírek szerint több százmillió forint fel nem használt összeget? Már csak két napjuk van a kártyatulajdonosoknak, hogy elköltsék a pénzüket. A határidő arra az összegre vonatkozik, amelyet 2012-ben töltöttek fel a kártyára a munkáltatók – írja az adozona.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector