Startlaphoz Csatlakozz!

Ingatlanosnak lenni álommunka anyukáknak?

  Jelentős változáson mennek keresztül a nők, amikor gyermekük születik. Megértőbbek lesznek, empatikussá válnak mások problémái iránt, arra törekszenek, hogy mindenki boldog legyen körülöttük. Hol tudják kamatoztatni az anyukák ezt az empátiát, szervezőkészséget, tenni akarást, amelyet az otthon töltött hónapok során felhalmoztak?

Bővebben




Az ötven év felettieket segíti az újbudai önkormányzat új programja

 Újabb programot indít az ötven év felettiek munkahelyi versenyképessége érdekében júliusban az újbudai önkormányzat.

Bővebben




A PDSZ az új köznevelési államtitkárral és a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével egyeztetne

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) egyeztetést kezdeményezett az új köznevelési államtitkárral és a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével az oktatás aktuális kérdéseiről.

Bővebben




Mennyi időre mehetünk szabadságra?

 Sokaknak a nyári szabadság jelenti a fő kikapcsolódást, végre elfelejthetik egy-két hétre a mozgalmas munkanapokat. Mennyi időre mehetünk/merünk elmenni szabadságra anélkül, hogy a munkánk megsínylené, valamint mit mond az új törvénykönyv a szabadságok kivételi lehetőségeiről? Ezeket a kérdéseket tettük fel magánszemélyeknek és több utazási irodának – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Részmunkaidős munkavállaló napi munkaideje

 Részmunkaidős munkavállaló (napi 4 órára van bejelentve) dolgozhat-e készenléti jellegű munkakörben, 6 havi munkaidőkeretben, napi 24 órát? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




A felsőoktatás átalakítása felsőoktatási államtitkár nélkül?

 A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete értetlenül áll Balog Zoltán felsőoktatás átalakításáról szóló szavai előtt. A törvénymódosítás abszurd időpontja, a megelőző konzultációk hiánya, a Felsőoktatási Kerekasztal teljes negligálása megdöbbentő a számukra - írták. Ráadásul a területnek jelenleg kormányzati felelőse sincs – olvasható az FDSZ közleményében.

Bővebben




Boros Péterné: a közszolgálati bérrendezés már nemcsak jövedelmi, megélhetési kérdés

Az önkormányzatok szövetsége százezer forinttal növelné a köztisztviselők havi nettó jövedelmét, a szervezet felsorakozott a közszolgálati dolgozók szakszervezetének javaslata mögé – írja a Napi Gazdaság.

Bővebben




FDSZ: A felsőoktatás átalakítása – felsőoktatási államtitkár nélkül?

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) értetlenül áll Balog Zoltán miniszternek a felsőoktatási törvény módosításáról szóló sajtónyilatkozata előtt. A törvénymódosítás abszurd időpontja, a megelőző konzultációk hiánya, a Felsőoktatási Kerekasztal teljes negligálása megdöbbentő a számunkra. Annál is inkább, mivel jelenleg a felsőoktatás kormányzati irányításának nincs felelős vezetője. Mindez beláthatatlan következményekkel járhat.

Bővebben




Ennyit keresnek a pedagógusok szeptembertől

Szeptembertől ismét emelik pár százalékkal a pedagógus fizetését - múlt héten az alapfizetés változásáról olvashattatok, most jöjjenek a pótlékok. Ki mennyit kap szeptembertől? – olvasható az eduline.hu-n.

Bővebben




Állami gondoskodás: szegénység vár a nyugdíjba vonulókra

 A mai közép- és annál fiatalabb nemzedék nagy része azzal kényszerül majd szembesülni, hogy öregkorukban a nyugdíjrendszer a jelenlegi formájában csak a szegénységi szint alatti megélhetést tudja biztosítani nekik öregkorukra. Ennek megelőzésére az öngondoskodás a legjobb módszer, amelyhez viszont a többségnek túl alacsony a jövedelme – írja a 168 óra.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector