Startlaphoz Csatlakozz!

Bevezetik a járulékbefizetések nyomonkövethetőségi rendszerét

Még a nyáron bevezetik a járulékbefizetések nyomonkövethetőségi rendszerét - közölte az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatója.

Bővebben




Kötelező-e nyugdíjba menni, mennyit dolgozhat a nyugdíjas?

 Ha a munkavállaló eléri az öregségi nyugdíjkorhatárt, köteles-e elmenni nyugdíjba vagy dolgozhat tovább? A nyugdíjas munkavállaló maximum mennyit dolgozhat egy hónapban? Az Adózóna olvasójának kérdésére Winkler Róbert nyugdíjszakértőnk válaszolt.

Bővebben




Hitelt venne fel? Pórul járhat, ha minimálbéren van bejelentve

 Ősztől jöhet a jövedelemarányos törlesztőrészlet szabályozás. Eszerint a hiteltörlesztésre fordított havi összeg nem lehet magasabb a NAV által igazolt jövedelem bizonyos százalékánál. Ugyanakkor vannak olyanok, akiknek minél előbb gondoskodniuk a megfelelő jövedelem igazolhatóságáról, ha hitelt akarnak felvenni – olvasható a Privátbankár oldalán.

Bővebben




Durva visszaélések az őrző-védő cégeknél

Hogy mennyire fekete a szektor, azt jól érzékelteti, hogy a NAV milyen súlyos visszaéléseket tapasztalt a vagyonvédelmi vállalkozásoknál az utóbbi években – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




Kinek jár lakhatási támogatás?

 Ha a regisztrált álláskereső lakhelyétől 100 kilométerre, vagy 5 órányi útra talál munkát, lakhatásához jelentős összegű támogatást igényelhet.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector