Startlaphoz Csatlakozz!

Többet lehet a közfoglalkoztatásra költeni

A kormány megengedte a közfoglalkoztatást magában foglaló Start-munkaprogram idei kiadásának 47,3 milliárd forinttal történő túllépését - az erről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Bővebben




Így olvadt el a nyugdíjpénz

Benyújtotta a nemzetgazdasági miniszter a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap (NYRAA) 2013-as pénzügyi beszámolóját az Országgyűlésnek. A parlament honlapján közzétett beszámoló szerint a 2010-ben 3 ezer milliárd forintos induló tőkével létrehozott alap vagyona 2013 végén 176,7 millió forint volt.

Bővebben




Minden, amit tudni kell a páros munkavállalásról

 Egyre több pályázó vállal külföldön munkát párban, és ez a tendencia egyre csak növekszik – tudtuk meg Csatlós Orsolyától a Tjobs.hu álláskereső platform szóvivőjétől. A szakemberek összegyűjtöttek mindent, amit a munkavállalóknak tudniuk kell a páros munkalehetőségekről a sikeres alkalmazás érdekében.

Bővebben




A cégvezető több mint fele bízik az otthoni munkavégzésben

 A cégvezetők több mint fele bízik az otthoni munkavégzésben. Sokan azonban úgy vélik, hogy nem tudják ellenőrizni a dolgozók munkavégzését.

Bővebben




ÉSZT: haladéktalanul döntsenek a közszféra munkavállalóinak tisztes béremeléséről!

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés nyilatkozata a közszolgálati tisztviselők napjára.

Bővebben




Csökkent a munkanélküliség az Európai Unióban

Kissé javult a foglalkoztatási helyzet az Európai Unióban, májusban szezonálisan kiigazítva 10,3 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta az áprilisi 10,4 százalékról - közölte kedden az Eurostat, az unió statisztikai hivatala. A legnagyobb javulás Magyarországon volt.

Bővebben




Mit kapnak a külföldön tanulók?

Ma már egyre több fiatal dönt úgy, hogy tanulmányaik folytatására külföldi felsőoktatási intézményt választanak. De vajon hol és hogyan lesznek jogosultak az ingyenes egészségügyi ellátásra? Az RSM DTM blogbejegyzése választ ad a kérdésre.

Bővebben




Nappali tagozatos hallgatók foglalkoztatása

Tapasztalataink alapján számos kérdés vetődik fel a cégeknél a diákok nyári foglakoztatása kapcsán hiszen nem egy szokványos munkaviszonyról van ilyenkor szó. Az RSM DTM blog ahhoz szeretne segítséget nyújtani, hogy mire kell ilyenkor figyelemmel lenni adózási és munkajogi területen.

Bővebben




Semmelweis-nap, közszolgálati tisztviselők napja

 Ma, a Semmelweis-napon zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, továbbá a közszolgálati tisztviselők napján szünetel az ügyfélfogadás a kormányhivatalok és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain.

Bővebben




Mit jelent védőnőnek lenni?

A védőnői hálózat kormányzati akaratból hamarosan hungarikum lehet. De mit jelent védőnőnek lenni az ország egyik legszegényebb településén, illetve Budapest leggazdagabb kerületében? A hvg.hu munkatársa a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szendrőládon, valamint a XII. kerületben kísért el a munkába egy-egy védőnőt. Magyarország ez is, az is – egy fontos foglalkozás optikáján keresztül.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector