Startlaphoz Csatlakozz!

Új cafetéria: célzott szolgáltatások

A korábban megismert és mára méltán népszerű béren kívüli juttatási formák mellett – mint például az Erzsébet-utalvány, a SZÉP-kártya vagy a kultúrautalvány – érdemes a figyelmet felhívni egy újabb és talán kevésbé ismert lehetőségre, a célzott szolgáltatások rendszerére, írja a munkajog.hu.

Bővebben
Kritikus orvoshiányra figyelmeztetett az orvosi kamara alelnöke

A fiatal egészségügyi szakemberek tömeges kivándorlása miatti kritikus orvoshiányra figyelmeztetett az osztrák orvosi kamara alelnöke – írta pénteken a Der Standard című osztrák napilap.

Bővebben
Alap- vagy mesterdiploma?

 Melyik az a divatos és biztos munkahely, amely jobban szereti az alapdiplomát, mint a mestert? Mivel turbózhatjuk fel az önéletrajzunkat, hogy behozzunk két év mesterképzést? És hol nem működik ez a trükk? A piac nagyjából az elvártak szerint árazta be a két képzési szintet, de van, amire érdemes odafigyelni, hogy ne érje meglepetés a friss végzősöket – olvasható a vs.hu oldalán.

Bővebben
Nem dolgozhat gyerekek közelében, aki kiskorút bántott

A gyermekek védelmében ezentúl senki nem dolgozhat a közelükben, aki valaha szexuális visszaélést követett el kiskorú ellen, de olyan sem, aki korábban tiltott doppingszereket árult. Bekerültek a munkaviszony létesítésének különös feltételei a Munka törvénykönyvébe.

Bővebben
Kivándorló magyarok: kalandvágy vagy kényszer?

Orbán Viktor szerint természetes, hogy a fiatalok külföldön is megmérettetik magukat, de az talán nem annyira, ha sok százezres nagyságrendben teszik ezt. A Fidesz szerint csak százezerről van szó, de Matolcsy György már félmillióra becsülte a számukat.

Bővebben
A vállalkozói lét árnyoldalai

Ha megnyitunk egy amerikai karrierportált, egészen biztosan találunk legalább öt kiemelt cikket, ami arra biztatja az olvasót, hogy soha ne vállaljon munkát alkalmazottként, legyen kreatív szabadúszó, utasítsa maga mögé a Corporate Americát kiváló ötleteivel, miközben természetesen a maga ura – olvasható a men.hu oldalán.

Bővebben
Közmunkások is szállítják a könyveket az iskolákba

Az előző tanévben nagy botrány volt a tankönyvek kiszállítása körül, sok iskola nem kapta meg időben a kért eszközöket, mert azok egy része a tervezett átadás idejére nem volt még kinyomtatva sem. Most úgy tűnik, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) és a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) mindent megtesz, hogy a blamázs ne ismétlődhessen meg – írja a Népszabadság.

Bővebben
Ennyit keresnek a pályakezdő mérnökök

 Nettó 148-284 ezer forint - ilyen fizetésre számíthatnak a műszaki képzésben részt vevő hallgatók a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatai szerint. A pályakezdők - intézménytől és szaktól függően 2-6 hónap alatt tudnak elhelyezkedni. Íme, a számok – írja az eduline.hu.

Bővebben
A fiatalokat sem hagyja hidegen, miből lesz nyugdíjuk

  Az egyik biztosító felmérése szerint az emberek többsége tudja, kevés lesz az állami nyugdíj a megélhetéshez. A 40-60 év közöttiek mozgolódnak leginkább – írja a privatbankar.hu.

Bővebben
Idegenforgalmi adót fizettetnek a gyerekeket táborba kísérő tanárokkal

A parlament kulturális bizottságának elnökének egyesek elpanaszolták, hogy a zánkai Erzsébet Táborban a gyermekeket kísérő, feladatukat hivatalosan ellátó pedagógusokat számos esetben az idegenforgalmi adó (IFA) megfizetésére kötelezték. Ikotity István szerint kifogások merültek fel a tábor szervezését, körülményeit is kritikák érték. Rétvári Bence szerint a gyermekeket kísérő pedagógus nem mentesül alanyi jogon az IFA alól, egyébként pedig önkéntesen vesznek részt a táboroztatásban, amely során adómentes ellátást kapnak 10 ezer forint Erzsébet-utalvány mellett – írja a Világgazdaság.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector