Startlaphoz Csatlakozz!

Nem a kormánynak szeretne megfelelni a Nemzeti Pedagógus Kar

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) nem a kormánynak, nem az ellenzéknek, és nem is más szervezeteknek szeretne megfelelni, hanem csak és kizárólag a tagságnak - nyilatkozta Horváth Péter, a szervezet elnöke a Magyar Nemzetnek.

Bővebben




Hogy lehet fenntartható a nyugdíjrendszer?

 A szakértők szerint a demográfia ellenünk dolgozik. A járulékfizetési hajlandóságon is javítani kellene, a gyerekvállalást is támogatni kellene, és az öngondoskodás is fontos lenne, ha a jövőben idős korunkban tisztességesen meg szeretnénk élni. Van, aki pontrendszert vezetne be, és jutalmazná azokat, akik a korhatárnál később vonulnak vissza – olvasható a Viággazdaságban.

Bővebben




NGM: egyharmaddal több kisgyermekes anya jött vissza dolgozni

Mintegy 37 százalékkal nőtt a második negyedévben a korábban anyasági ellátásban részesült, illetve családjukat ellátó nők száma az előző év azonos időszakához képest - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.

Bővebben




Nem mindegy, milyen a munka

Nyolc százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta a magyar gazdaságban. 1992 óta ez a legjobb szám. Ez azt jelentené, hogy már a „munkaalapú társadalom” küszöbére érkeztünk? Vagy az még messze van? – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector