Startlaphoz Csatlakozz!

124 millió forintot próbáltak a cégek eltitkolni adómentes utalványok készpénzre váltásával és cseréjével

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 33 ellenőrzést folytatott le az elmúlt években adómentes utalványok felhasználásával kapcsolatban, a 20 utólagos vizsgálat során 124 millió 688 ezer forint nettó adókülönbözetet állapított meg - közölte az MTI érdeklődésére a NAV.

Bővebben




Külföldre költözés gyerekkel: a gyámügy nélkül nem megy?

Az EU tagállamai között szabadon mozoghat, költözhet, és vállalhat munkát ma bárki. De Magyarországon ahhoz, hogy egy kiskorú gyerek is kivándoroljon a szüleivel, az illetékes gyámhivatal engedélye szükséges – olvasható a Nők Lapjában.

Bővebben




A lengyel nyugdíjasok életszínvonala a legrosszabb Európában

Lengyelországban a legrosszabb a hatvan éven felüliek helyzete európai viszonylatban, a nyugdíjas lengyelek az európai átlagnál betegebbek és szegényebbek, miközben ők tartják el a család fiatalabb nemzedékeit - írta a Dziennik Gazeta Prawna vasárnapi számában.

Bővebben




Mi a helyzet az ifjúsági garanciaprogram pénzével?

A kormány nem tudott élni a 30 milliárd forintos uniós forrás lehívásának lehetőségével, amellyel csökkenthetné a fiatalok munkanélküliségét és elvándorlását - derült ki egy írásbeli képviselői kérdésből, amely azt firtatta a kormány miért késlekedik az ifjúsági garanciaprogram kidolgozásával. Tállai András államtitkár válaszából kiderül: ez a pénz nem vész el, de csak töredéke a kormány tervezett intézkedéseinek.

Bővebben




Egyre népszerűbb a munkaerő-kölcsönzés

Tavaly csaknem 121 ezer munkavállaló dolgozott munkaerő-kölcsönző cégeken keresztül, 18,9 százalékkal több, mint egy évvel korábban - közölte a munkaerő-kölcsönző Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. hétfőn az MTI-vel.

Bővebben




26 ezer forintos kötelező béremelés is jöhet szeptembertől

A tanárok közül sokan nemcsak azért várják a szeptembert, hogy újra a katedrára állhassanak, hanem, hogy nagyobb számot láthassanak a fizetési papírjukon, mint eddig.

Bővebben




Apás szülés

Joggal maradhat-e távol a munkától a leendő apa, ha szeretne ott lenni gyermeke születésénél? A kérdés és az alábbi eset két fontos szabályra is felhívja a figyelmünket.

Bővebben




A depresszió lesz a rokkantság vezető oka 2030-ra a Világon

Európában minden tízedik munkavállaló megy betegszabadságra depresszió miatt – áll az Európai Depresszió Társaság (angol rövidítése: EDA) által vezetett legújabb felmérés eredményéről szóló publikációban.

Bővebben




Iskolakezdés

Családja válogatja, ki mennyit szán az iskolakezdésre, de az biztos, hogy kiadással jár. A munkáltató azonban besegíthet a költségekbe, nem is kevéssel.

Bővebben




Nyugdíjaskatasztrófa jöhet már pár éven belül

Magyarország nagyon közel kerül ahhoz, hogy az úgynevezett szuperöreg társadalmak közé kerüljön 2020-ra. Ebben a helyzetben érezhetően csökken az érintett országok GDP-jének növekedése.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector