Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Bevándorlók helyett a romáknak adna munkát Orbán

„A bevándorlást nem támogató politikát fogunk folytatni” – mondta Orbán Viktor hétfőn a nagykövetek éves eligazításán, amikor kérdésre válaszolva kitért arra is, hogy a bevándorlók helyett inkább a cigányságnak adna munkát – olvasható az Origón.

Read more
Szolgálati nyugdíj, avagy Luxembourg kontra Strasbourg

Júliusban a luxembourgi székhelyű Európai Unió Bírósága és a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága – egy nap eltéréssel – döntött a kedvezményes szolgálati nyugdíjakról. Előbbi az azonnali nyugdíjfizetéssel járó előrehozott öregségi nyugdíj kapcsán, a női és férfi munkavállalók közti egyenlő díjazást, míg utóbbi a korábbi adómentes szolgálati nyugdíj azonos összegű, azonban jövedelemadóztatás alá eső szolgálati járandósággal történő felváltásának jogszerűségét vizsgálta – derül ki az Ars Boni jogi folyóirat írásából, melyet az ugyvedvilag.hu ismertetett.

Read more
Elemzők szerint növekedhet a foglalkoztatottság

Kitarthat a foglalkoztatottság növekedése az év végéig az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint, akik azt is megjegyezték, hogy a versenyszféra egyre jelentősebb mértékben járul hozzá a mutató javulásához. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleményében kiemelte a rekord foglalkoztatottságot és a 8 százalék alatti munkanélküliséget.

Read more
A német kormány döntött a bevándorlási szabályok szigorításáról

A német kormány szerdán elfogadta és a törvényhozás elé terjesztette az uniós társállamokból érkező bevándorlókra vonatkozó munkavállalási szabályok szigorításáról szóló javaslatait.

Read more
Közös megegyezéses munkaviszony megszüntetése

Dr. Kulisity Mária: A munkaviszony megszűnése és megszüntetése című könyvéből ez alkalommal a közös megegyezéses munkaviszony megszüntetéssel foglalkozó részt ismertetjük – írja a munkajog.hu.

Read more
Honnan lesz nyugdíja az egyedülállóknak?

Harminc százalékkal nőtt az egyszemélyes háztartások száma Magyarországon az elmúlt tíz évben, és ha ez a tendencia folytatódik, 2050-re 3,7 millió ember élhet egyedül, akiknek nyugdíjas éveikről is egyedül kell gondoskodniuk – írja a ma.hu.

Read more
7,9 százalékos a munkanélküliség

A második negyedévi 8,0 százalékról 7,9 százalékra csökkent a munkanélküliség az április-július közötti három hónap átlagában - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Read more
Kockázatot jelent-e a lakáscélú hiteltámogatás?

Mennyiben jelenthet kockázatot a munkaadónak lakáscélú hiteltámogatást adni a dolgozójának? Milyen szerepük és felelősségük lehet a bankoknak? Az Adó Online szja szakértőt, s az immár a teljes hazai pénzügyi rendszer felügyeletét is ellátó Magyar Nemzeti Bankot kérdezte.

Read more
Még nem dőlt el, megmaradnak-e a kéményseprők munkahelyei

 Leépítésekbe kezdett, s a tartalékot éli föl a HM Tűzkév. A kéményseprő vállalat Heves megyében még kitart, de októberre elfogyhatnak tartalékaik, szakembereik – írja a heol.hu.

Read more
4 millió 127 ezer volt a foglalkoztatott

Május-júliusban 4 millió 127 ezer volt a foglalkoztatottak létszáma, 4,1 százalékkal, 164 ezerrel több, mint az előző év azonos időszakában. A 15-64 évesek foglalkoztatási rátája 3,1 százalékponttal 61,8 százalékra emelkedett - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector