Startlaphoz Csatlakozz!

Nagy Navarro Balázsék ezer napja demonstrálnak

  Ezredik napja demonstrál a tisztességes és manipulációmentes közmédiáért a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai székháza előtt Nagy Navarro Balázs újságíró, szakszervezeti vezető és a hozzá csatlakozó több aktivista – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Hamarosan jöhetnek az állami kéményseprők

Lényegében elismerte a Magyar Nemzet érdeklődésére a fejlesztési tárca, hogy már készülnek azok a forgatókönyvek, amelyek a kéményseprés államosítására vonatkoznak. A szolgáltatók  szerint a változások fő oka a rezsicsökkentés. A katasztrófavédelem által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint eddig száztíz településen kellett ideiglenes szolgáltatót kijelölni, a legrosszabb a helyzet Hajdú-Bihar megyében.

Bővebben




A munkahelyi magatartás 7 kötelező szabálya

Társai azért vertek meg egy közmunkást, mert az dolgozni kezdett, miközben ők éppen reggelijüket fogyasztották. A hír láttán eszembe jutott, hogy bizony a munkahelyen is vannak íratlan és írott, törvénybe foglalt magatartási szabályok is. Mire figyeljünk a munkahelyen? 

Bővebben




Nő a feszültség a pécsi buszsofőrök körében

 A szakszervezet és a dolgozók is kiállnak a pécsi Tüke Busz Zrt. középvezetője mellett, aki ellen a hét közepén fegyelmi eljárás indult. Úgy tudjuk: egyre többen panaszkodnak a cégnél rossz közérzetre - olvasható a pecsistop.hu-n.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector