Nagy Navarro Balázsék ezer napja demonstrálnak

  Ezredik napja demonstrál a tisztességes és manipulációmentes közmédiáért a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai székháza előtt Nagy Navarro Balázs újságíró, szakszervezeti vezető és a hozzá csatlakozó több aktivista – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Hamarosan jöhetnek az állami kéményseprők

Lényegében elismerte a Magyar Nemzet érdeklődésére a fejlesztési tárca, hogy már készülnek azok a forgatókönyvek, amelyek a kéményseprés államosítására vonatkoznak. A szolgáltatók  szerint a változások fő oka a rezsicsökkentés. A katasztrófavédelem által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint eddig száztíz településen kellett ideiglenes szolgáltatót kijelölni, a legrosszabb a helyzet Hajdú-Bihar megyében.

Bővebben




A munkahelyi magatartás 7 kötelező szabálya

Társai azért vertek meg egy közmunkást, mert az dolgozni kezdett, miközben ők éppen reggelijüket fogyasztották. A hír láttán eszembe jutott, hogy bizony a munkahelyen is vannak íratlan és írott, törvénybe foglalt magatartási szabályok is. Mire figyeljünk a munkahelyen? 

Bővebben




Nő a feszültség a pécsi buszsofőrök körében

 A szakszervezet és a dolgozók is kiállnak a pécsi Tüke Busz Zrt. középvezetője mellett, aki ellen a hét közepén fegyelmi eljárás indult. Úgy tudjuk: egyre többen panaszkodnak a cégnél rossz közérzetre - olvasható a pecsistop.hu-n.

Bővebben