Startlaphoz Csatlakozz!

Strasbourghoz fordulnának a bírósági tanácselnökök

Tucatjával fordulhatnak a strasbourgi emberi jogi bírósághoz a magyar bírósági tanácselnökök, amennyiben a Fidesz-KDNP elfogadja azt a törvénymódosítást, mely az ítélkezési vezetők mostani, határozatlan időre szóló megbízatását határozottra változtatná - értesült lapunk. Megírtuk: ismét beavatkozna az igazságszolgáltatás függetlenségébe az Orbán-kormány azzal - a Népszabadság által feltárt - tervvel, mely nyomán a bírói kar csaknem harmadát, akár hatszáz tanácselnököt le lehet lecserélni, vagy legalábbis azt elérni, hogy az érintettek ítélkezés közben mérlegeljék, mi a "jó" döntés a későbbi pályafutásuk szempontjából – írja a Népszava.

Bővebben




A magyar rendőr inkább Londonban mosogat, mint itthon szolgál

Mind több rendőr szerel le azért, hogy külföldre mehessen dolgozni. Egy volt budapesti egyenruhás például objektumőrként dolgozott, most Londonban konyhai kisegítő, csakúgy, mint egy vidéki kapitányság századosa. Egy kollégájuk alosztályvezetőként szerelt le, majd Münchenben kezdett új életet, egy kertészet kiszállítójaként. A szakszervezet szerint a tervezett életpálya-modellt csak úgy lehet majd bevezetni, ha rendezik a fizetéseket is. Évente mintegy ezer rendőr szerel le nyugdíj előtt – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




Üzenet itthonra: a piacnak is jó, ha a munkást megbecsülik

Az ifjúsági garanciát ismertette, a nők foglalkoztatásának segítését és a munkakörülmények javítását szorgalmazta a G20 ausztráliai tanácskozásán Melbourne-ben Andor László. A G20 munkaügyi minisztereinek közös értekezletén a magyar uniós biztos képviselte az Európai Uniót – írja a Népszava.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector