Startlaphoz Csatlakozz!

Ők elmennek, de mi lesz a mi nyugdíjunkkal?

  Százezrek hagyták el pár év alatt Magyarországot. Ha viszont ők nem itthon dolgoznak, nem is itthon fizetnek adót és járulékot, amiből pedig a ma nyugdíjasainak járandóságát kellene fizetnie az államnak. Komoly baj is lehet ebből: már most pár heti nyugdíjjal rövidülünk meg. Főleg 25-50 ezer magasan kvalifikált ember hiányzik. Ám miközben a kivándorlás nem látszik csitulni, a magyar állam vakrepülést végez: csak most modellezik a pontos hatásokat – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




Alkalmi foglalkoztatás 24 órában

 Huszonnégy órás folyamatos működés esetén hogyan alkalmazható alkalmi munkavállaló – kérdezte egy olvasó, dr. Hajdu-Dudás Mária, az adozona.hu  munkajogász szakértője válaszolt.

Bővebben




Kevésbé bíznak a munkaadók az elhízottakban

 A legújabb felmérésből az derült ki, hogy a munkaadók eleve kevésbé tartják alkalmasnak az állásokra a túlsúlyos embereket, mert úgy vélik, hogy kevésbé produktívak és szorgalmasak – írja a vital.hu.

Bővebben




Vecsei: munkahely nélkül nagyon nehéz túlélni

 Jelentős átalakítást tervez a kormány a hajléktalanellátásban. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke megerősítette: a kormány azt tervezi, hogy az átmeneti férőhelyek számának növelése helyett tartós lakhatási megoldásokat keresnek a hajléktalanok számára – olvasható az Inforádió oldalán.

Bővebben




Jelentősen változott a munkajogi felmondások és a korlátozások köre

 A felmondási védelmek, és korlátozások köre is jelentősen változott az elmúlt évek munkajogi változásainak köszönhetően, ezért ezeket érdemes részletesen áttekinteni – mondta el az Origónak a D.A.S. JogSzerviz szakértője. Dr. Bezzegh Edina rámutatott: sokan még mindig a régi szabályokból indulnak ki, sajnos tévesen.

Bővebben




Jó hírt kaphatnak a kétgyermekesek

A szaktárca számításai szerint a kétgyermekesek családi adókedvezményének megduplázása évente további 55-60 milliárd forintot hagyna az érintett nagyjából háromszázezer szülőnél; az új adóügyi lépésekre ősszel, a 2015-ös költségvetés tervezetében tesz javaslatot a kormány - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Nemzetnek.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector