Startlaphoz Csatlakozz!

Magyarként Európa fiatal vállalkozóiért

A hét végén Horvátországban találkoznak a nemzetközi vállalkozói szervezetek képviselői, hogy új stratégiát és szakpolitikákat dolgozzanak ki a kis- és középvállalkozói (kkv) szektor és az ifjúsági munkanélküliség globális kihívásaira. A Splitben, szeptember 20-án kezdődő kongresszust Ivo Josipoviç horvát köztársasági elnökkel együtt nyitja meg Kovács Patrik, Európa legnagyobb fiatal vállalkozói ernyőszervezete, az Európai Unió Fiatal Vállalkozóinak Szervezete (JEUNE) nemrég megválasztott új, magyarként első elnöke – olvasható a Magyar Hírlapban.

Bővebben




Nyugdíj, időskori ellátás: ezt teheti, ha kevés a szolgálati ideje

Milyen ellátásban reménykedhet idős korára az ember, ha alig van szolgálati ideje? Olvasónk kérdésére Winkler Róbert nyugdíjszakértőnk válaszolt – írja az adozona.hu.

Bővebben




Nem fenyegeti sztrájk az Operaházat

Operaházi Dolgozók Független Szakszervezetének legújabb közleménye szerint mégsem kell sztrájktól tartania az Operaháznak. Sőt, a fidelio új információi szerint az Opera szakszervezetei nem is tudtak a sztrájkról.

Bővebben




Tanácstalanok a bírók a Pintér Sándorral szembeni feljelentésekkel

Öt feljelentésre háromféleképpen reagált a Pesti Központi Kerületi Bíróság, pedig valamennyinek ugyanaz volt a tárgya. Pintér Sándor ellen április elején érkeztek a feljelentések, mert egy interjúban a belügyminiszter visszaélések elkövetésével vádolta meg azokat a rendőröket, akik a törvényi lehetőséget kihasználva korkedvezménnyel mentek nyugdíjba – írja a HVG.

Bővebben




A végkielégítés nem jár automatikusan

Elég-e közös megegyezéskor szóban megállapodni a végkielégítés összegéről? Mikor számít bele a munkahelyen eltöltött időbe a fizetés nélküli szabadság? Az Adózóna összeszedte, mit kell tudni a végkielégítésről.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector