Startlaphoz Csatlakozz!

El lehet menni: Honfoglalók vagy kalandozók?

Ma már London „Cleveland”, vagyis a második legnagyobb magyar város Budapest után a nagyvilágban. Az angol főváros lehagyta Bécset az utóbbi években, de feljövőben van Berlin is. Fogyatkozik ugyanakkor a valaha ugyancsak második helyezettként emlegetett Bukarest magyarsága, az ottaniak, ha tehetik, visszahúzódnak Erdélybe – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




Az adóstársat is támogathatja a munkaadó

Érdemes megismerni az adóstársak lakáscélú hiteltörlesztése adómentes munkáltatói támogatásának szabályait, hiszen több tulajdonos adóstárs esetén akár a fennálló teljes hitelösszeg kiváltható adómentes munkáltatói támogatással – írja az ado.hu.

Bővebben




A lányból legyen ápoló vagy szabó

Még nem látni pontosan, hogy a 14 évesek számára milyen szakmák tanulását teszi lehetővé az állam, de egy tervezet szerint a kínálat nők számára szűkös és elavult. Szabónak ugyan könnyen tanulhatnak, de az ápolói szakma ingyenes elsajátításához már túl szűk a leszállított tankötelezettség, az informatikát pedig a jelek szerint az illetékesek nem tartják sokra – a piaccal ellentétben – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Ötmillió euró Párizsnak a bevándorlók visszatartására

 London évente ötmillió eurót fordít a következő három évben arra, hogy segítse Párizst a francia Calais kikötővárosából az Egyesült Királyságba igyekvő, egyre nagyobb számú bevándorló elleni küzdelemben - közölte szombaton Theresa May brit belügyminiszter és francia kollégája, Bernard Cazeneuve.

Bővebben




Cser Ágnes: az egészséges és igazságos ország a cél

A Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ EDDSZ) célja, hogy egészséges és igazságos országban éljen mindenki, és megélni „ne hivatástudatból, hanem bérből” lehessen - mondta Cser Ágnes elnök szombaton Siófokon.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector