Startlaphoz Csatlakozz!

BDDSZ: Sztrájkra kész a szociális ágazat

Sztrájkra készül a szociális ágazat, miután a kormány lemondta a szociális bérmegállapodás hétfőre tervezett aláírását – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Pénzzel orvosolnák a háziorvoshiányt

Még egy hónapig pályázhatnak letelepedési támogatásra a háziorvosok, a keret félmilliárd forint - közölte az Egészségügyért Felelős Államtitkárság.

Bővebben




Lesz minimálbér-emelés, de nem sok

 A szakszervezetek a létminimun szintjére emelnék a minimálbért. A munkaadói szervezetek egyik képviselője érthetőnek, de korainak tartja a munkavállalók „akcióját”. A vállalkozások nagyobb része úgy látja, az alacsony infláció miatt látványos emelésre nincs esély – olvasható a Népszavában.

Bővebben




A nyugdíj a legstabilabb jövedelem, de sokaknak a fűtés vagy az étkezés is gondot jelent

 Az időskori ellátás rendszeres, várható, és minden hónapban megérkezik. Ami jó. Az már kevésbé, hogy akik kapják, azok közül sokaknak a fűtés vagy az étkezés is gondot jelent – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




Szakemberek, diplomaták szerint kevés a nő a magyar politikában

Hol vannak a magyar nők a politikában? - erről tanácskoztak diplomaták, szakemberek, politikusok pénteken egy nyilvános budapesti szemináriumon, amelyen többen felvetették, hogy Magyarországon helyi szinten mintegy 20 százalékos a női képviselet aránya, és ez a felsőbb szinteken fokozatosan csökken.

Bővebben




Fizetésképtelen a fővárosi katasztrófavédelem?

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságon (FKI) állítólagosan felmerült anyagi problémák miatt a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete, valamint a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete levélben fordult a fővárosi katasztrófavédelmi igazgatóhoz.

Bővebben




OECD: általában javult az emberek életminősége

A világ nagy részén a 20. század elejétől általában javult az emberek életminősége, az egyes országok általában jobban közeledtek egymáshoz az életminőség, mint az egy főre eső GDP szempontjából, kivételt csak Fekete-Afrika országai jelentenek.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector