Startlaphoz Csatlakozz!

Előre menekülnek, egyesül három nagy szakszervezet

Nincs más kiút a munkavállalói érdekképviseletek számára, mint a szervezeti és a tartalmi megújulás – mondják a téma szakértői. A hazai nagy szakszervezeti konföderációk is tudják ezt: az MSZOSZ, a SZEF és az Autonómok integrációja egy hónap múlva zárul, a Liga közben alulról építkezik, és a kis- és középvállalkozásokban dolgozók közül igyekszik minél többeket megnyerni – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Jogviszony nélkül egészségügyi járulékot kell fizetniük a végzett diákoknak

December közepétől egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetniük azoknak a diákoknak, akik a nyáron befejezték tanulmányaikat, és még nincs munkahelyük - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben




Ombudsman: méltánytalan, hogy a rehabilitációs ellátottak nem kaphatnak gyedet

  Az ombudsman szerint méltánytalan helyzetet eredményezhet, hogy a rehabilitációs ellátottak nem jogosultak gyermekgondozási díjra. Az illetékes minisztérium kezdeményezi a szabályozás módosítását - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala.

Bővebben




Hol dolgoznak a legtöbbet a világon?

Habár a világ leggazdagabb embere szerint elég lenne három napot dolgoznunk egy héten (igaz, akkor napi 11 órában), a világon számos olyan ország van, ahol ennél jóval többet töltenek munkával az emberek. A latin-amerikai országok az élen, de vajon felkerült-e Magyarország is a toplistára? – olvasható a penzcentrum.hu oldalán.

Bővebben




Munka a kenguruk földjén, egymilliós fizetésért

Aki szereti a nyarat, jól beszél angolul, annak ideális hely lehet Ausztrália. A távolság miatt azonban nagyon ritkán tud hazajönni - mint azt egy Melbourne-ben élő magyar nőtől megtudta a Profession.hu munkatársa.

Bővebben




Orbán szerint a közmunka volt az elmúlt négy év legnagyobb jótéteménye a romáknak

 A közmunka volt a legnagyobb jótétemény a roma közösség számára az elmúlt négy évben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folytatott az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökével, Farkas Flóriánnal, áttekintve a kormány és az ORÖ közötti megállapodást. Orbán Viktor a tárgyalás után közölte azt is, miniszterelnöki biztosnak kéri fel Farkas Flóriánt.

Bővebben




A rugalmas munkaidőtől nem lesz családbarát egy munkahely

Nem elegendő a rugalmas munkarend a kisgyermekesek munkaerő-piaci integrációjához. A megértés, az egyéni megoldás keresése, a dolgozók együttműködése, a gyermektelenek igényeinek figyelembe vétele legalább ennyire fontos - derül ki a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézetének feltáró kutatásából.

Bővebben




Jövőre sereghajtók leszünk a visegrádi országok között

Miközben az idei év a gazdaságunk látványos feltámadásáról szólt, mellyel nemcsak a régiónk, de Európa éllovasai is lettünk, jövőre elbúcsúzhatunk ettől a szereptől – írja az mfor.hu.

Bővebben




Van Rompuy: a munkanélküliség a legnagyobb kihívás Európában

A munkanélküliség jelenti a legnagyobb kihívást Európában - hangoztatta Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke az Európai Unió állam- és kormányfőinek szerdai milánói csúcstalálkozóját záró sajtótájékoztatón. A csúcstalálkozón részt vett Orbán Viktor magyar miniszterelnök is.

Bővebben




Emmi: a kormány továbbra is elkötelezett a szociális életpálya bevezetése mellett

A kormány továbbra is elkötelezett a szociális életpálya bevezetése mellett, ezért tárgyal a minisztérium az ágazati szakszervezetekkel majdnem egy éve - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerdán az MTI-vel azt követően, hogy Balog Zoltán a szociális ágazatban dolgozók képviselőivel egyeztetett.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector