Startlaphoz Csatlakozz!

Ennyit ér ma a diploma: kik viszik haza a legtöbb pénzt?

Továbbra is sokat számít a diploma: nemcsak kevesebb a frissen végzettek között a munkanélküliség, de már fiatalon is bőven az átlag felett keresnek. A legtöbbet az informatikus, műszaki és gazdasági területen diplomát szerzők vihetik haza. De vajon kik azok a frissdiplomások, akik 100 ezernél is kevesebbet keresnek, és mennyiben befolyásolja a későbbi fizetést a tanulmányi eredmény? – olvasható a Pénzcentrum oldalán.

Bővebben




Orbán: a következő négy év kulcskérdése a szakképzés

A következő négy év egyik kulcskérdése, hogy képesek leszünk-e elegendő mennyiségű és minőségű munkaerőt képezni Magyarországon annak érdekében, hogy sikeresen működtetni tudjuk az újraiparosított magyar gazdaságot - jelentette ki Orbán Viktor pénteken a Szombathelyi Városi Televíziónak adott interjúban.

Bővebben




Európa szegényei vagyunk

Súlyos szegénységben több mint 3,2 millió magyar él. Az összes szegénységi mutatónk szerint az EU legszegényebb negyedébe tartozunk. Az 1,7 millió magyar gyerek közel fele kirekesztésben, nélkülözve, szegénységben él. Döbbenetes számok egy új szociológiai felmérésben. A közoktatás átszervezése elzárja a kiugrási utakat. Miért kell Nagykanizsán 5 milliárd forintért javítóintézet, ha ezt a pénzt jobban fel lehetne máshol használni? Csoda, ha a kormány nem akarja mutatni a számokat? – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




A kisvállalkozások nagyon várták az uniós pályázatok megjelenését

A mikro-, kis- és középvállalkozások nagyon várták a 2014-2020-as időszak európai uniós fejlesztési pályázatok megjelenését, a források megnyitását, és számítanak az operatív programok minél előbbi uniós jóváhagyásra - nyilatkozta Vadász György, a Magyar Iparszövetség (OKISZ) ügyvezető elnöke az MTI-nek azt követően, hogy a kormány közzétette az új fejlesztési időszak pályázati kiírásait.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector