Startlaphoz Csatlakozz!

Miből élünk? Európai adatfelmérés a háztartások gazdálkodásáról

Nagyszabású adatfelvétel kezdődik hétfőn Magyarországon; az Európai Központi Bank által koordinált, egész Európára kiterjedő felmérésben a háztartások megélhetéséről és pénzügyi helyzetéről gyűjtenek információkat.

Bővebben
Németországban a bevándorlók több mint kétszeresét keresik korábbi otthoni jövedelmüknek

Németországban a bevándorlók jellemzően hasonló mértékben elégedettek  élethelyzetükkel, mint a többségi társadalom tagjai, jövedelmük pedig több mint a kétszerese a hazájukban korábban szerzett jövedelemnek - mutatta ki egy pénteken Berlinben ismertetett felmérés.

Bővebben
Rétvári: a munka az egyetlen kiút a szegénységből

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint a munka az egyetlen kiút a szegénységből, és mivel Magyarországon egyre többen élnek segély helyett munkából, egyre több embernek van esélye kitörni a szegénységből is.

Bővebben
Orbán: mindenki szeretne magyar munkaerővel dolgozni

A magyar emberek jól teljesítettek az elmúlt években, mindenki szeretne ilyen munkaerővel dolgozni és olyan biztonságos és kiszámítható helyen befektetni, mint amilyen Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Milánóban a közmédiának nyilatkozva.

Bővebben
Éljen meg havi 65 ezerből

Talán nem véletlen, hogy a naptárban egymás mellé kerültek: tegnap volt az élelmezési világnap, ma pedig a szegénység elleni küzdelem világnapja. Indok van mindkettőre – olvasható a Népszavában.

Bővebben
Interneten érdemes állást keresni

A munkáltatók már a toborzási tevékenység felét az interneten keresztül végzik, egyre nagyobb a szerepe a közösségi médiának. Az internetes álláskeresésben különösen fontos, hogy az embernek sok ismerőse legyen, a bulizós képeket viszont nem érdemes feltölteni, a HR-esek már rutinszerűen ellenőrzik a jelentkezők adatlapját – olvasható az Origon.

Bővebben
Országos a felháborodás Orbánék terve miatt

 Óráról órára erősödik a most készülő országos taxisrendelet elleni tiltakozás. Soprontól Békéscsabáig elfogadhatatlannak tartják a személyszállítók a tervezett szigorításokat, amelyek többek szerint rengeteg taxist ellehetetlenítenek. Egy bizonyos körnek viszont nagyon is kedvezhetnek – írja a Népszabadság.

Bővebben
Lecsaptak az adóellenőrök: orvosokat bírságoltak

Nem a vallják be valós jövedelmüket, és gyakran semmilyen bizonylatot nem adnak pácienseiknek a gyógyítók – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben
Rosszul keresnek a sztrájkoló német mozdonyvezetők?

Tényleg olyan rosszul fizetik a német mozdonyvezetőket? Ezt a kérdést feszegeti a Die Welt című német lap. A mától újra sztrájkoló GDL vasutas szakszervezet vezetője, Claus Weselsky úgy véli, hogy a Deutsche Bahn (DB) nem ad tisztességes bért a mozdonyvezetőknek.

Bővebben
Fizetéscsökkentés: tiltakoznak a pedagógusok is

Tiltakozó felhívást tett közzé három civil szervezet a gyógypedagógiai asszisztensek fizetéscsökkentése miatt – írja a HVG.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector