Startlaphoz Csatlakozz!

Minimálbért emelne a Liga Szakszervezetek

A Liga Szakszervezetek több témában, mint például a társadalmi párbeszéd továbbfejlesztése, a sztrájktörvénynek és a Munka törvénykönyvének (Mt.) módosítása, a korhatár előtti ellátások új rendszere, valamint a 2015. évi bérek kérdésköre, még idén tárgyalna a kormánnyal - közölte a munkavállalói érdekképviselet.

Bővebben




Meglepő hír a magyar vendégmunkásokról

Nem az olcsóbb foglalkoztatás motiválja azokat a brit munkaadókat, akik szívesen alkalmaznak a kelet-közép-európai országokból érkezett vendégmunkásokat, hanem a külföldiek magasabb képzettsége és erősebb motiváltsága - derült ki egy felmérésből.

Bővebben




Önkéntes pénztár tagja? Átvilágítják!

Az ügyfél-átvilágítást el kell végezni az önkéntes pénztári tagok esetében, figyelmeztet közleményében az MNB, akiknél ez elmarad, a pénztárak nem teljesítik megbízásaikat.

Bővebben




A munkanélküliség árt az egészségnek

Ismert, hogy az egészséges ételek fogyasztása, a rendszeres testmozgás és a káros szenvedélyektől való tartózkodás mind jót tesz az egészségnek, arra azonban már kevesebben gondolnak, hogy a munka legalább ilyen jó hatással van rá. A szakemberek szerint ugyanis a munkanélküliség mind a mentális, mind a fizikális egészségre káros hatással van - írja a Fox News.

Bővebben




Rengeteg állást kínálnak, diploma nélkül mégis nehéz munkát találni?

Az ősz kezdetével rekord számú álláshirdetés árasztotta el a munkaerőpiacot. A legtöbb új munkavállalót az értékesítés és kereskedelem szektorban keresik, a második legnépszerűbb kategória az IT fejlesztés és a programozás. Bár a legtöbben továbbra is olyan munkát keresnek, ahova nem szükséges felsőfokú végzettség, az új pozíciók háromnegyede mégis megköveteli ezt – írja a Privátbankár.

Bővebben




Kevesebb szabadság jár a beteges dolgozónak

Hány nap szabadság jár a munkavállalónak, ha év közben beteg volt, fizetés nélküli szabadságát töltötte, vagy munkaviszonya három hónapos felmentési idő után szűnik meg? Egy egyszerű szabály, amely több értelmezési kérdést is felvet a gyakorlatban – írja a munkajog.hu.

Bővebben




OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár: a válság óta először nőtt a taglétszám

Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár napjainkban közel 218 ezer tagot számlál, ez az önkéntes nyugdíjpénztári piac tagságának hozzávetőleg egynegyede, a nyugdíjpénztár az elmúlt negyedévben a válság óta először növelte a taglétszámát - mondta Nagy Csaba, az önkéntes nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója pénteken Budapesten sajtóbeszélgetésen.

Bővebben




A Vajdaságban keresnek munkásokat a magyar cégek

A Vajdaságban keresnek munkatársakat a dél-magyarországi vállalkozások - írja szombati cikkében a Magyar Nemzet.

Bővebben




Jövedelemfüggővé teszi a francia kormány a családi pótlék összegét

Jövedelemfüggővé teszi 2015. július 1-jétől a francia szocialista kormány a családi pótlékösszegét. A csütörtök esti bejelentés tiltakozást váltott ki a jobbközép ellenzék és a szakszervezetek részéről, amelyek elítélik a több mint hatvanéves családtámogatási rendszer egyik alappillérének számító egyetemesség elvének megkérdőjelezését. 

Bővebben




Pannon Volán: tárgyalnak az új kollektív szerződésről

 Az MNV Zrt. kezdeményezésére a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. és a régióban működő Volán társaságok reprezentatív szakszervezeteinek első egyeztetésére 2014. október 17-én került sor Kaposváron, azzal az elvárással, hogy mielőbb, lehetőség szerint még 2014. novemberében megállapodás születhessen a felek között.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector