Startlaphoz Csatlakozz!

Orbán: senkinek ne legyen szüksége jövedelempótló támogatásra

A kormány a következő négy évben újabb munkahelyeket hoz létre, és az üzleti világgal szorosan együttműködve szeretné elérni a teljes foglalkoztatottságot, és jelentősen növelni a szakképzett munkaerő létszámát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, a Siemens képzési központjának megnyitása alkalmából tartott ünnepségen.

Bővebben




Állítólag több ezer főt bocsáthat el a Magyar Posta

 Több ezer fővel csökkenhet a Magyar Posta dolgozóinak a száma a következő években – írta a Magyar Nemzet. A lap szerint az állami cég cáfolta a leépítésről szóló információkat.
 

Bővebben




Újabb sztrájkot helyezett kilátásba a Lufthansa-pilóták szakszervezete

Újabb munkabeszüntetést helyezett kilátásba kedden a Lufthansa pilótáit képviselő szakszervezet, amelynek felhívására hétfő délután óta sztrájk bénítja a német légitársaságot.

Bővebben




Kevés munkavállaló jelenti be a visszaéléseket

 A munkáltatók által alkalmazható visszaélés-bejelentési („whistleblowing”) rendszerek jogi kereteit tavaly fektette le az Országgyűlés, a vonatkozó jogszabály pedig idén januárban lépett hatályba, mégsem terjedt el eddig széleskörűen – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Elegük van a németeknek a mozdonyvezetők sztrájkjából

 Németországban lassan normalizálódik a vasútforgalom a mozdonyvezetők 50 órás sztrájkja után. Ezzel nemcsak a távolsági forgalmat sikerült megbénítaniuk, hanem a helyi érdekű vasutak közlekedését is, így a nagyvárosokban is káoszt okoztak. A helyzetet súlyosbította, hogy a munkabeszüntetés az őszi iskolai szünet időszakát is érintette.

Bővebben




Zombor: megéri majd háziorvosnak lenni

Az egészségügyért felelős államtitkár közlése szerint olyan jövedelmi rendszert alakítanak ki, amelyben már megéri háziorvosnak lenni, reményeik szerint így a jelenleg üres helyeket is betölthetik majd.

Bővebben




2,2 százalékkal emelkedtek a keresetek

Augusztusban 4,4 százalékkal nőttek a bruttó és a nettó keresetek a versenyszférában az előző havi 3,4 százalékos emelkedés után, és 2,3 százalékkal emelkedtek a költségvetési intézményeknél a közfoglalkoztatottak nélkül számolva. A nemzetgazdaság egészét tekintve 3,9 százalékkal emelkedtek a keresetek az egy évvel korábbiakhoz képest, míg a közfoglalkoztatottakat is beleszámítva 2,2 százalékos volt a bérnövekedés - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben




Hende: jövő évtől jelentős illetményemelést kaphatnak a katonák

A honvédelmi tárca jelentős illetményemelést tervez, amely már a jövő évtől évtől „ugrásszerű” javulást eredményezhet a katonák életében - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter kedden az M1 Ma reggel című műsorában.

Bővebben




Andor László: A szabad munkavállalás alapjog

Baj nem akkor van, ha valaki el akar térni a közgazdasági ortodoxiától, hanem akkor, ha diszfunkcionális megoldásokat választ, vagy nyílt összeütközésbe kerül az EU-joggal - mondta a Napi.hu-nak Andor László leköszönő uniós biztos, akivel az ötéves mandátumáról, a magyar kormány politikai taktikájáról, az elmúlt évek Budapest-Brüsszel konfliktusairól, valamint az európai gazdaság helyzetéről beszélgettünk.

Bővebben




Bérrendezés: pécsi gondnok indított országos akciót

A nem pedagógus közalkalmazottak bérezése miatt fordult a köznevelésért felelős államtitkárhoz Farkas József, pécsi iskolai gondnok. A kezdeményezést azonnal felkarolta egy országos szakszervezet – olvasható a pecsistop.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector