Startlaphoz Csatlakozz!

Durván megemelik a rendőrök, katonák, tűzoltók fizetését

25-30 százalékos béremelésnek csinált teret a kormány a jövő évi költségvetésben, tudta meg a hvg.hu.

Bővebben




220 embert rúgnak ki a külügyből

Minden negyedik dolgozót elbocsájtják jövő héten a Külgazdasági és Külügyminisztériumból, hogy hatékonyabb legyen a munkavégzés - erősítette meg az Origo információját Szijjártó Péter miniszter.

Bővebben




Pataky Péter: Harc a dolgozói szegénység ellen

 – Több bért! – mondja a szakszervezet. – Demagóg! – mondja a munkáltató. Milyen ismerős párbeszéd ez, miközben a hétköznapi valóság az, hogy a dolgozók negyede kevesebbet keres, mint a létminimum. Kitermelődött, pontosabban hagyták kitermelődni azt a réteget, akiket a legjobban a dolgozó szegények jelzővel írhatunk le. Hiába van munka, az érte kapott fizetés gyakran a létfenntartásra elegendő, néha még arra is éppen hogy csak - olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Lázár: reformok és elbocsátások várhatóak a közszférában

 Hat év után kimondta a bűvös szót Lázár János: reformokat vezet be a kormány, sok a közalkalmazott, vagyis elbocsátások jöhetnek.

Bővebben




Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés tiltakozik az adótervek miatt

 Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) tiltakozását fejezi ki, a sajtóban megjelent adótervek miatt. A kormány egyértelmű célja, hogy a cafetéria rendszert eltörölje! Ehhez olyan eszközt választott, amelynek elsődleges kárvallottjai azok a munkavállalók, akik jelenleg még kapnak valamilyen béren kívüli juttatást!

Bővebben




A Vértesi Erőmű Zrt. 270 fős csoportos létszámleépítést jelentett be

 A Vértesi Erőmű Zrt. 270 fős csoportos létszámleépítési bejelentésével megkezdődött a Márkushegyi Bányaüzem, az ország egyetlen mélyművelésű bányájának bezárása - erősítette meg szerdán az MTI értesülését az oroszlányi bányászszakszervezet elnöke.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector