Startlaphoz Csatlakozz!

A LIGA a holnapi demonstrációra hívja tagjait

Arra szólítja fel a Liga szakszervezetek tagjait, hogy holnap minél szélesebb körben támogassák azt a demonstrációt, amelyet az újabb adótergek miatt szerveznek – olvasható a Klubrádió honlapján.

Bővebben




Méhész, fodrász, bőrgyógyász: rendőrök másodállásban

Nem engedte az egyik budapesti rendőrkapitányság, hogy az egyik beosztottja másodállásban vagyonőrként dolgozzon, pedig erre országosan több tucat precedens van, nem beszélve a biztonsági őrként fusizó rendőrökről. Kikértük az Országos Rendőr-főkapitányságtól (ORFK), hogy milyen munkákat látnak el rendőrök másodállásban. Meglepő választ kaptunk – írja a HVG.

Bővebben




A közszolgálatban foglalkoztatottak bejelentési kötelezettsége

Általában gondot okoz, hogy a közszolgálatban foglalkoztatottaknak nincs bejelentési kötelezettségük például akkor, ha pert vagy szabálysértési eljárást kezdeményeznek ellenük – állítják munkajogi kérdésekben járatos forrásaink – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Rég nem a hangyáról és a tücsökről van szó

Egy nyugdíjba vonuló munkavállaló ma a fizetése nyolcvan százalékára számíthat nyugdíjként, ez akár a negyedére csökkenhet... – olvasható az otvenentul.hu oldalán.

Bővebben




A Tesco kivonulhat a magyar piacról

A Morgan Stanley szerint, ha a Tesco 2015-ben az eladás mellett dönt, akkor az a legvalószínűbb, hogy Thaiföld és Dél-Korea mellett Kelet-Európából vonulnak majd ki. Így Magyarországról is – olvasható az fn.hir24.hu oldalán.

Bővebben




Fizetés nélküli szabadság hozzátartozó ápolására

Mit kell tennie a munkavállalónak, ha hozzátartozója tartós betegsége miatt fizetés nélküli szabadságot venne ki és ápolási díjat igényelne? Milyen teendői lehetnek a munkáltatónak? Olvasói kérdésre Széles Imre tb-szakértő válaszolt az Adózóna oldalán.

Bővebben




Közlekedési és pedagógus sztrájk

A tömegközlekedés és az oktatás is leállt Olaszországban pénteken a Matteo Renzi vezette kormány munkaügyi reformja ellen meghirdetett egész napos szakszervezeti sztrájk miatt. Szombaton újabb szakszervezeti tüntetés következik.

Bővebben




Szociális párbeszéd kifogásolnivalókkal

A Szerbiai Önálló Szakszervezetek Szövetségének (SZÖSZSZ) újvidéki tanácstermében tegnap bemutatták a szlovák felek a Szociális párbeszéd fejlesztése elnevezésű, a szlovák állam és Szerbia között zajló twinning projektumot. A tanácskozáson részt vett a már említett SZÖSZSZ, a Függetlenség Egyesült Ágazati Szakszervezet (FEÁSZ), a Vajdasági Munkaadók Uniója, valamint a tartományi gazdasági, munkaügyi, foglalkoztatási és a nemek egyenjogúságával foglalkozó titkárság – írja a magyarszo.com.

Bővebben




Már a létminimumot elérő fizetésért is harcolni kell

Az elmúlt években, főleg a válság hatására kialakult és szélesedett a dolgozói szegénység Magyarországon: mintegy egymillió olyan munkavállaló van, aki a KSH által számított létminimum alatti összeget visz haza 8 órás, teljes állású munkával.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector