Startlaphoz Csatlakozz!

A közösségi közlekedés minőségének javításáról tartottak fórumot

 A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., illetve a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselői, a Közlekedési Központok vezetőivel és a Volán társaságoknál működő szakszervezetekkel újabb fórumot tartottak a régiós átalakítás menetéről, jelenlegi státuszáról, illetve a társaságoknál tervezett járműmodernizációs programról.

Bővebben




Hányan vándoroltak ki Magyarországról újabban?

Nagyjából 350 ezerre becsülhető a Magyarországról kivándoroltak száma egy 2013-as felmérés szerint. A legkedveltebb célországok:Németország, Ausztria, és az Egyesült Királyság – írjaa profitline.hu.

Bővebben




Hogyan váltak az európai alapjogok a munkajog részévé?

Egészen extrém jelentősége van a munkajog világában az európai alapjogoknak - mondta dr. Berke Gyula, a Pécsi Tudományegyetem rektorhelyettese a XI. Magyar Munkajogi Konferencián. Az előadó az Alapjogi Charta kialakulásáról és fejlődéséről szóló előadásában többek közt azokra a kérdésekre kereste a választ, hogy melyik a magasabb rendű alapjog és korlátozhatóak-e az alapjogok asz uniós szabadságjogok rovására? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




A bürokrácia csökkentése elbocsátásokat is jelent

Elbocsátásokat is jelent majd a bürokrácia csökkentése – erről beszélt a Hír TV P8 című műsorában a Fidesz frakcióvezetője. Rogán Antal hangsúlyozta, a kormány célja az, hogy az adófizetők csak annyi hivatalnokot tartsanak el, amennyire feltétlenül szükség van.

Bővebben




Mikor lesz a munkaszerződés általános szerződési feltétel?

Mi a köze az általános szerződési feltételeknek a munkaszerződésekhez és hogyan jelenik meg az ÁSZF a munkajog világában? ÁSZF-nek minősülhet-e egy munkaszerződés és mikor válik tisztességtelenné a munkaszerződés? Többek közt ezekre a kérdésekre kereste a választ előadásában dr. Nemessányi Zoltán, az Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára a XI. Magyar Munkajogi Konferencián elhangzott előadásában – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Az NGM szerint együttes csúcson a születések és a női foglalkoztatás

Magyarország jó példa arra, hogy akkor születik több gyermek, ha  több nő dolgozik, s ennek következtében nagyobb biztonságban érzik magukat a családok - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel, reagálva a Központi Statisztikai Hivatal friss adataira.

Bővebben




Tagdíjlevonás belépési nyilatkozat nélkül?

Be sem léptette tagjait az SZKT egyik szakszervezete, de a pénzt levonja tőlük a cég – mondja a másik szakszervezet elnöke. Közben egy újabb hangfelvétel is előkerült a káromkodó igazgatóról – írja a delmagyar.hu.

Bővebben




Tízezrek tüntettek Rómában az olasz kormány munkaerőpiaci reformja ellen

Százezrek tüntettek szombaton Rómában a legnagyobb olasz szakszervezet felhívására, hogy tiltakozzanak a kormány munkaerő-piaci reformja ellen, a szervezők szerint a résztvevők száma elérte az egymilliót is.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector