Startlaphoz Csatlakozz!

A Honvédszakszervezet üdvözli a katonák illetményemelését

A Honvédszakszervezet támogatja és üdvözli Hende Csaba honvédelmi miniszter bejelentését, miszerint jövő júliustól négy év alatt 50 százalékkal emelik a katonák illetményét. Czövek János, a szakszervezet elnöke hétfőn az MTI-nek úgy reagált: ez az illetményfejlesztés a katonák jó teljesítményének elismerését jelenti.

Bővebben




Tiltakoznak a termékdíj kiterjesztése ellen a vegyipari cégek

 „Megdöbbentünk a híren, hiszen az eddigi gyakorlattal ellenétben semmiféle szakmai egyeztetés nem előzte meg az új adótörvény javaslatot” – mondta lapunknak Murányi István, a 40 tagú Magyar Kozmetikai és Háztartás-vegyipari Szövetség főtitkára azzal kapcsolatban, hogy a múlt keddenVarga Mihály által benyújtott törvényjavaslat szerint jövőre bevonják a termékdíjas körbe az „egyéb vegyipari termékeket”. Így termékdíjat kellene fizetni a szappan, a sampon, a mosószer mellett valamennyi kozmetikai szer, a dezodorok és még a lakásillatosítók után is – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Vasasok: mindkét elnökaspiráns szemléletváltást ígér

Balogh Béla jelenlegi vezető és Kovács Balázs, a kecskeméti Mercedes-gyár üzemi tanácsának elnöke pályázik a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöki posztjára - hangzott el a november 28-29-i kongresszust megelőző győri térségi jelölőgyűlés előtt tartott hétfői sajtótájékoztatón.

Bővebben




Hende: négy év alatt 50 százalékkal emelik meg a katonák illemtényét

Négy év alatt 50 százalékkal emelik a katonák illetményét jövő júliustól - jelentette be Hende Csaba honvédelmi miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Bővebben




Az élelmiszerpiacot érintő adójavaslat visszavonását kéri az OKSZ

Az országgyűlés elé terjesztett jövő évi, az élelmiszerpiacot érintő adóváltoztatási javaslat visszavonását kéri az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ), mivel a benne lévő, a kereskedelmi szereplőkre terhelt díj meghaladhatja a 20 milliárd forintot is - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Bővebben




Eltörölné a szaktárca a rektori bérplafont

Lehetőséget adna a bérplafon feloldására a rektorok, illetve a hamarosan munkába álló kancellárok esetében az új felsőoktatási stratégia – írja az mno.hu.

Bővebben




Hay Group: a cégek 15 százaléka fagyasztotta be a béreket

Több mint 2 százalékos reálbér növekedéssel számol az idén Magyarországon a Hay Group nemzetközi menedzsment tanácsadó cég legfrissebb felmérése, amelynek eredményeit hétfőn juttatta el az MTI-hez.

Bővebben




Munkajogviszony és munkaszerződés: nem ugyanaz

Az új Ptk. hatása a munkajog szabályozására címmel tartotta meg előadását dr. Kiss György professzor, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi tanára, a Wolters Kluwer Kft. által szervezett XI. Magyar Munkajogi Konferencián, amelyből kiderült, hogy a munkaszerződés és a munkaviszony tartalma nem ugyanaz – írja az ado.hu.

Bővebben




Szekálják, megalázzák és sürgetik a magyar dolgozót

A felmérések szerint a magyar és az európai munkavállalók több mint a fele szembesült már a munkahelyi stressz okozta problémákkal. Tízből négy munkavállaló úgy érzékeli, hogy ezt a problémát és a velejáró pszichoszociális kockázatot nem kezeli megfelelően a munkaadója. Az Európai Munkavédelmi Ügynökség most kétéves kampányt indított a munkahelyi stressz visszaszorítására – írja az Origo.

Bővebben




Beragadt szabadságok

Sok dolgozó máig nem vette ki a teljes éves szabadságát, így az alábbiakban annak járunk utána, hogy nekik milyen lehetőségeik vannak a felhasználásra.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector