Startlaphoz Csatlakozz!

2014. október 31

Bejelentette a felsőoktatási intézmények kancellári kinevezéseit Balog Zoltán

Huszonegy felsőoktatási intézmény kancellárjának nevét jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken, a tárcavezető szerint a kancellári rendszer a menedzserszemléletet erősíti a felsőoktatásban.

Bővebben




KDNP: vasárnaponként csak a családi vállalkozások üzletei lehessenek nyitva!

A KDNP megfelelő megoldásnak tartaná a „szabad vasárnapra”, ha a hét utolsó napján - néhány kivétellel - csak a családi vállalkozások üzletei lehetnének nyitva.

Bővebben




A vendéglátásban látjuk a jövőt

A vendéglátásban látják a jövőt a magyarok, hiszen az idén alakult cégek többségének ez a főtevékenysége – derült ki a Céginfo.hu adatbázisából. Sokan bíznak még az építőiparban és a tanácsadásban is, ahogy az autókereskedelem felfutására is sokan látnak esélyt.

Bővebben




Vesztettek a Volánbuszt beperlő buszsofőrök

Hat év pereskedés után pénteken jogerősen, másodfokon elvesztették a pert a Fővárosi Törvényszéken azok a buszvezetők, akik elmaradt munkabérük miatt kezdeményeztek eljárást a Volánbusz Zrt. ellen – tudta meg a hvg.hu.

Bővebben




Se béremelés, se cafeteria

Már az internetadó is hosszú tömött sorokat eredményezett az Erzsébet hídon, de a béren kívüli juttatások adóterheinek tervezett emelése is sokak ingerküszöbét lépheti át – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Szeptemberben 10,1 százalék volt munkanélküliség az Európai Unióban

Az előző hónaphoz képest nem változott, de az egy évvel korábbi rátához képest mind az euróövezetben, mind az Európai Unió egészében csökkent a munkanélküliség szeptemberben.

Bővebben




Így változtak az átlagkeresetek tíz év alatt

2003-ban még a közszférában volt magasabb a nettó átlagbér, most viszont már a versenyszféra vezet - derül ki a KSH adataiból.

Bővebben




LIGA Szakszervezetek: A liberális demokrácia alappillérei

A LIGA Szakszervezetek Elnöksége határozatban foglalt állást a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen elhangzott miniszterelnöki beszéddel kapcsolatban. A LIGA Szakszervezetek nem ért egyet azzal a megállapítással, mely szerint a liberális államszervezési modell válságban van: álláspontunk szerint a hazánkban a rendszerváltást követően kialakult politikai rendszer van folyamatos, hosszú évek óta tartó krízishelyzetben.

Bővebben




Mit tesznek a tűzoltók kiégése ellen?

Az OKF szerint erősödött az állomány pszichológiai ellátása, a szakszervezet nem elégedett a jelenlegi helyzettel – írja a langlovagok.hu.

Bővebben




Óhatatlanul lesznek leépítések

Hatályba lépett a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) új szervezeti és működési szabályzata, amelynek következtében a közmédia vagyonával gazdálkodó és a tartalomkészítéssel foglalkozó alap vezérigazgatója jelentős szervezeti és szerkezeti átalakítást hajt verge – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector