Startlaphoz Csatlakozz!

A munkavállaló beleegyezése nem tesz mindent jogszerűvé

A munkaviszony is szerződéses alapozású, magánjogi jogviszony, amelyet két jogilag egyenrangú fél hoz létre, közös akarattal. A jogilag egyenlő felek azonban a legritkább esetben vannak azonos alkupozícióban – írja a munkajog.hu.

Bővebben




El lehet menni: De hol kapok nyugdíjat?

Egyre gyakoribb, hogy valaki az élete során több országban dolgozik, így nyugdíjas korában több helyről is kaphat ellátást. Ráadásul nyugdíjasként az Európai Unió bármelyik országában élhetünk, ideális esetben az is megtörténhet, hogy idős korunkban abban az országban élünk, ahol a legtöbbet ér a nyugdíjunk. Mi a helyzet, ha az országokban más a nyugdíjkorhatár? Jár-e nyugdíj, ha csak pár hónapot húz le valaki Németországban, vagy Ausztriába ingázik? Kitől kell kérni az apanázst? – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




Legalább 35 ezer munkavállaló feleslegessé válik

A héten újra felmelegítették a vasárnapi zárva tartás lehetőségét. Biztosat még nem tudunk, de piaci szereplők szerint több tízezer fős elbocsátásokat vonhat maga után az esetleges bevezetése. Lépj időben! Ne te legyél az, akit kirúgnak a vasárnapi zárva tartás miatt - írja a Pénzcentrum.

Bővebben




Vasárnapi zárva tartás: kileng a cinizmusméter

Az üzletek nyitva tartásáról szóló törvényjavaslat benyújtói, mintha nem ebben a dimenzióban élnének, nem ismernék a magyar valóságot – írja az mfor.hu.

Bővebben




Van, amit a hálapénznél is jobban utálunk

 Nem azt kapták az egészségügyért felelős államtitkártól az üzleti biztosítók, amit reméltek. Zombor Gábor a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) csütörtöki konferenciáján a kormány terveiről szólva egyértelművé tette: a biztosítók sem vásárolhatnak közszolgáltatásokat az állami intézményektől – írja a Népszabadság.

Bővebben




A szegénység szégyenlős

Ennivalóért cserébe nyelvtanítást vállalni, terhesen az utcára kerülve babaruhát kérni, feleslegessé vált ágyat keresni, hogy ne kelljen a földön aludni – sok reménytelen helyzetbe került ember inkább vadidegenektől kér segítséget az interneten, mint hogy saját környezetéhez forduljon. De van, aki még a világháló adta lehetőséggel sem tud élni, ezért szó szerint kiplakátolja a nyomorúságát – olvasható a HVG oldalán.

Bővebben




A tervezettnél korábban befejezik a sztrájkot a német mozdonyvezetők

A tervezettnél korábban, már szombat este hat órakor befejezik az országos sztrájkot a német mozdonyvezetők.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector