Startlaphoz Csatlakozz!

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete visszautasítja a VOSZ javaslatát

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete kiáll a létbizonytalanság küszöbére sodort, alacsony béren foglalkoztatott és kiszolgáltatott kereskedelmi dolgozók érdekei mellett!

Bővebben




Tüntetési hullám indult

 Újabb, sorozatos, országos kiterjedtségű tömegdemonstrációkkal kell szembenéznie az Orbán-kormánynak a NAV-ot is érintő kitiltási botrány, a jövő évi megszorítások, illetve lassan már az általános elégedetlenség miatt is – írja a Népszava.

Bővebben




Elöregszik a társadalom

A következő évtizedek egyik legsúlyosabb problémája az lesz, hogy egyre kevesebb munkaképes korú lesz az egyre csökkenő létszámú magyar lakosságban, s számukra meg kellene termelnie a növekvő nyugdíjkorhatár felettiek nyugdíját – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Felháborodtak a brit munkanélküliek a magyar bérmunkások miatt

A Northhampton-i szendvicsgyárába magyar munkásokat hívó brit Greencore cég lépését nem érti a városban élő nyolcezer munkanélküli. Sokan azt állítják, a magyar vendégmunkásoknak ígért bérnél kevesebbért is boldogan vállalták volna a munkát – írja a The Guardian nevű brit napilap nyomán a 168 óra.

Bővebben




Egy egész iparág szűnhet meg a vasárnapi zárva tartás miatt

A kormány még nem döntött a vasárnapi zárva tartás KDNP által javasolt bevezetéséről. Ha lesz ilyen, a kereskedők mellett a lapkiadók is komoly veszteségeket szenvedhetnek, elbocsátásokkal.

Bővebben




A britek nem tágítanak az EU-bevándorlás szigorításától

A brit külügyminiszter szerint Nagy-Britanniának akár arra is fel kell készülnie, hogy kilép az Európai Unióból, ha nem sikerül egyezségre jutnia Brüsszellel az EU-bevándorlás szigorításának kérdésében.

Bővebben




Fenntarthatatlan a helyzet az egészségügyben

 A fedezet nélküli orvosi béremelés miatt három év alatt 38 százalékról 31 százalékra csökkent a dologi kiadásokra fordítható pénz a kórházi költségvetésben, ami egyik fő oka a kórházak kritikus gazdasági helyzetének - derült ki egy pénteki egészségügyi konferencián, Velkey György kórházszövetségi elnök előadásából. A programon a szakértők a tervezett átalakítás veszélyeire is figyelmeztettek.

Bővebben




Gazdaságélénkítő és munkahelyteremtő programot fogad el a G20

Kétnapos, szombat-vasárnapi ausztráliai csúcsértekezletén öt év alatt kétezer milliárd dollár GDP-többletet és több millió új munkahelyet teremtő, a gazdasági növekedést két százalékponttal erősítő gazdaságélénkítő programot készül elfogadni a világ 19 legfejlettebb iparosodott országát és az Európai Uniót tömörítő G20 csoport.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector