Startlaphoz Csatlakozz!

A Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesülete: El a kezekkel a magánnyugdíj pénztári tagok vagyonától!

A KNOÉ ezen közleményében világítja meg, hogy a kormányzat a magyar állampolgárok szándékos félrevezetésére törekszik, amikor a T/2141 2015-ös  költségvetési törvény javaslatban, a 43. alcímhez fűzött olyan kormányzati magyarázatot, mely szerint a magánnyugdíjról és a magánnyugdíjpénztárakról szóló 1997. évi LXXXII. törvény módosítása (továbbiakban Mpt.) a pénztári vagyon védelmében történik.

Bővebben
A jövő évi költségvetés és a köznevelés átalakítása ellen demonstráltak a pedagógusok

 A jövő évi költségvetés és a köznevelés tervezett átalakítása ellen tüntettek pedagógusok szombaton délután a fővárosban. A demonstrálók a Magyar Tudományos Akadémiától vonultak a köznevelési államtitkárság elé. Többen táblákat emeltek a magasba, amelyen Kontár kormány, a Ti politikátok a mi nyomorúságunk, és Éljen a kormány közmunkán és segélyen feliratok voltak olvashatók.

Bővebben
Külföldi kiküldetés

Nemzetközi közúti árufuvarozással foglalkozó cég munkaidőkeretben olyan munkavállalót foglalkoztat, akit Magyarországon honosítottak - így tudomásom szerint magyar állampolgár -, viszont magyarországi bejelentett lakcíme nincs, csak román. Kérdésem az lenne, hogy a dolgozó megkaphatja/kérheti e - igazolás nélkül - a napi 40 Eurónak megfelelő forintösszeg költségtérítést arra az időre, amikor Romániába teljesít fuvart? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben
Budapesten a legjobb megöregedni

Egy öregségi nyugdíjas idén januárban átlag 115 ezer 786 forintot kapott havonta. Csongrád megyékben közel 30 ezerrel kevesebbet visz ki a postás, mint Budapesten - olvasható a delmagyar.hu oldalán.

Bővebben
Veszélyes sodródás: somogyi kilátástalanságból a rabszolgaságba

Egy bizonyos kör tagjai kíméletlenül kihasználják a legnagyobb anyagi problémával küzdő szegényeket, alkalmazásuk után semmit nem fizetnek munkajukért. Előfordul, hogy reklamálásuk után nem egyszer kegyetlen bántalmazás áldozataivá válnak. A rabszolgatartók pontosan tudják, hogy elenyésző az esélye, hogy valamilyen jogi következménye lesz tetteiknek – írja a sonline.hu.

Bővebben
A dohányipari dolgozók az új trafiktörvény miatt tüntettek

   Péntek délután a Liga szakszervezeti szövetség tüntetett a Parlament közelében. Mintegy ezer ember követelte, hogy ne emeljék a cafeteria adóját, hogy az új adótörvényekről egyeztessenek velük, és hogy a korkedvezményes nyugdíj feltételeit ne szigorítsák – olvasható a 444.hu oldalán.

Bővebben
PDSZ: a kormány kizárná a folyamatos és inflációkövető bérrendezést

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint a kormánynak esze ágában sincs teljesíteni azt a korábbi kötelezettségvállalását, hogy a pedagógusbéreket a minimálbérhez köti.

Bővebben
Utcára mennek ma a pedagógusok

A diákokért vonulnak utcára a tanárok. A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint a kormány több bevezetett és tervezett közoktatási intézkedése sérti a diákok oktatási jogait – olvasható a Klubrádió oldalán.

Bővebben
Az unió kereskedelempolitikájának a növekedést és a munkahelyteremtést kell szolgálnia

Az Európai Unió kereskedelempolitikájának elő kell segítenie a munkahelyteremtést, valamint a növekedés beindítását - ismerteti az unió külkereskedelemért felelős miniszterei tanácskozásának üzenetét a Külgazdasági és Külügyminisztérium pénteki közleményében.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector