Startlaphoz Csatlakozz!

TanErő: Tanárok dühös tömege

Ismét több ezren tüntettek a fővárosban, most a pedagógusok vonultak az utcára. A szervező Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint ez az utolsó pillanat, amikor még cselekedni lehet. Ha a parlament jelenlegi formájában fogadja el a kormány által beterjesztett jövő évi költségvetési törvényjavaslatot, benne a köznevelést hátrányosan érintő változtatásokat, az visszafordíthatatlanul tönkreteszi a gyerekek és az ország jövőjét – írja a Vasárnapi Hírek.

Bővebben




Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmát tanuló diákokat a jászberényi önkormányzat

Szakképzési ösztöndíjban részesíti Jászberény önkormányzata azokat a továbbtanuló általános iskolásokat, akik a hiányszakmák valamelyiket elsajátítják, és vállalják, hogy az adott szakmában a településen  működő cégeknél helyezkednek el - közölte a jászsági város polgármesteri hivatalának illetékes munkatársa az MTI-vel.

Bővebben




Gaskó: szemfényvesztés a nemzeti konzultáció

Az a feltételezés, hogy csak divatból megyünk ki tüntetni, az bántó a LIGA Szakszervezetekre nézve – ezt Gaskó István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Bővebben




Több ezren vonultak utcára a gyerekek és az oktatás jövőjéért

Több ezren vonultak utcára a gyerekek és az oktatás jövőjéért tüntetni. A jó hangulatú megmozdulás után csak az a kérdés: az ellenállás vagy beletörődés időszaka következik? – olvasható a Magyar Nrancsban.

Bővebben




Egyetlen reform sem lehet sikeres a diákok és a tanárok nélkül

Az iskola nem állatfarm, takarodj! – írta egy pedagógus tüntető a táblájára szombaton, így fejezve ki tiltakozását a köznevelés tervezett átalakítása ellen. A Pedagógusok Szakszervezete által szervezett budapesti demonstráció a Széchenyi térről induló menettel kezdődött, a több ezer tiltakozó a Parlament előtt elvonulva jutott el az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé a Szalay utcába – írja a Népszabadság.

Bővebben




A Magyar Iparszövetség támogatja a szociális szövetkezést

 A Magyar Iparszövetség (OKISZ) támogatja, hogy minél több szociális szövetkezet alakuljon, mert ez az összefogási forma is hozzájárulna a foglalkoztatás bővítéséhez - nyilatkozta Vadász György, a szövetség ügyvezető elnök.

Bővebben




NGM: meg kell akadályozni, hogy a magánnyugdíjpénztárak feléljék a nyugdíjasok pénzét

 A magánnyugdíjpénztárakról az Országgyűlésnek beterjesztett javaslat védi a korábban kötelezően befizetett tagdíjakból származó, a jövőbeni nyugdíjjáradékok fedezetéül szolgáló vagyont - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Bővebben




A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke szerint nem várható pedagógus elbocsátás

A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke szerint a jövő évi költségvetés számaiból nem lehet pedagóguselbocsátást kiolvasni, és az életpályához szükséges források is rendelkezésre állnak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector