Startlaphoz Csatlakozz!

Társadalmi akciót hirdet a KDFSZ az önkiszolgáló kasszák térnyerése miatt

Társadalmi akciót hirdet a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ), amely arra kéri a vásárlókat, hogy az önkiszolgáló kasszák helyett a normál kasszákat válasszák a nagyáruházakban való bevásárláskor - mondta Bubenkó Csaba, a KDFSZ elnöke pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Bővebben




Cameron komoly szigorításokat jelent be

A külföldi EU-munkavállalóknak járó szociális juttatások szabályozásának komoly szigorítására jelent be terveket pénteken a brit miniszterelnök.

Bővebben




Senki sem védi meg Lázártól a dolgozókat?

Akár állami intézményekben is ellenőrizhetné a törvényes munkaidő betartását a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatósága. Amit talán meg is kellene tennie, hiszen maga a Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette ki, hogy náluk a munkaidőnek csak kezdete van, vége viszont nincs. Aki náluk dolgozik – tette hozzá –, annak tudnia kell, hogy ott „elsősorban szolgálatot és nem munkát vállal” – írja a Népszabadság.

Bővebben




Félmillió közmunkás hazája lehet Magyarország

 A kormány munkaerőpiaci átalakításának terve számításaink szerint könnyen eredményezheti azt is, hogy 2018-ra több mint félmillió közmunkás lesz Magyarországon – írja az mfor.hu.

Bővebben




Eltűnt 18 ezer nyugdíjas

A friss adatok szerint 26 ezerrel kevesebben vannak nyugdíjban vagy más hasonló típusú ellátásban, járandóságban – olvasható az fn.hir24.hu oldalán.

Bővebben




Kiemelten ellenőrzik jövőre a munkaerő-kölcsönzés és a szabadság szabályainak betartását

A munkaügyi hivatal kiemelten ellenőrzi jövőre a munkaerő-kölcsönzéssel és a szabadsággal kapcsolatos szabályok betartását - derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóság 2015-ös ellenőrzési tervéből.

Bővebben




1,4 millió magyarnak még havi 67 ezer forint sem jut

A statisztikai hivatal sokak által várt, és a szokottnál később megjelentetett adatai szerint a súlyos anyagi deprivációban élők és a szegénységgel, társadalmi kirekesztődéssel fenyegetettek aránya is csökkent hazánkban tavaly – írja az mfor.hu.

Bővebben




Már végeztek is az első juhászegyetemisták

Befejeződött az első egyetemi juhászkurzus Debrecenben, a tanfolyam résztvevői a három hónapos képzést követően csütörtökön adtak számot tudásukról a Debreceni Egyetemen.

Bővebben




Fizetés? Azt nem kérek!

A munkaviszony fogalmi eleme, hogy a munkavégzés ellenértékért történik. Mégis, újra és újra felmerülnek esetek, amikor a felek díjazás nélkül, vagy csak minimális ellenérték melletti munkában állapodnának meg. Lehet ez szabályos? – írja a munkajog.hu.

Bővebben




A gyakornokok foglalkoztatása

A felsőoktatási hallgatók szakmai gyakorlatának hatályos sza­bályozását tekinti át részleteiben a HR&Munkajog cikke. A szabályozás fontos eleme, hogy a kötelező regisztráció mellett sok esetben a felsőoktatási intézménynek és a szakmai gyakorlóhelynek együttműködési megállapodást kell kötnie – írja az ado.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector