Startlaphoz Csatlakozz!

Nincs vége: 64 embert még el kell küldeni a Külügyből

 Még 64 embernek kell féltenie az állását a Külgazdasági és Külügyminisztériumban. Már október 31-én elkezdődött a törvény által előírt létszámleépítés Szijjártó Péter tárcájánál, de eddig csak 43-an kapták meg a felmondólevelet – tudta meg az Origo.

Bővebben
Felmondtak az orvosok az egri kórházban

A heol.hu tudomására jutott, hogy az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Sürgősségi Betegellátási Osztályán dolgozó orvosok közül legalább hatan – köztük az osztályvezető is – beadták a felmondásukat.

Bővebben
A nők úgy érzik, nehezített pályán kell érvényesülniük

A női munkaerő elvándorlásának megakadályozására női szakmai karriernapot szerveztek Pécsett, ahol szó esett arról is, hogy az egyenjogúság nem biztos, hogy megvalósul a munkajogban. Beszéltek még a nők érvényesüléséről, a férfiak és a nők sikerességéről, a család segítő, vagy éppen gátló szerepéről.

Bővebben
Sok ezer munkahely veszélyben a kiskereskedelemben

Az egyik szakszervezet az automata kasszák bojkottjára hív fel a munkahelyek védelmében, támogatja a vasárnapi vásárlás korlátozását é kritizálja a multikat. Mások attól tartanak, hogy az fog igazán sok munkahelybe és vásárlói pénzbe kerülni, ha a multikat elüldözik, és a CBA bojkottjára szólítanak fel – olvasható a Figyelő oldalán.

Bővebben
Miért jobb máshol nyugdíjasnak lenni, mint nálunk?

Nem tüzet kell oltani, amikor már nyugdíjas lesz valaki, hanem munkát kell adni neki, amíg fiatal. Ehhez bölcsőde kell, részmunkaidő, és az is, hogy mindenki tisztában legyen jó korán azzal: mennyi pénzt tett félre, amiből ki tudja kalkulálni, mennyi nyugdíjra számíthat. A hollandok, svédek tudják a titkot, csak le kellene másolnunk. Néhány lépést mi is megtettünk – olvasható a HVG-ben.

Bővebben
Így adózunk jövőre

Az adócsomagban elfogadott változások fő iránya az, hogy tovább nő a fogyasztási (forgalmi) típusú adók, elvonások aránya, összességében várhatóan nő az adóterhelés és az adórendszer egyszerűsítéséről már szó sem esik. Az adóköteles jövedelmet szerző, házasságban élők, gyermeket nevelők esetében továbbra is jelentősen enyhítik a terheket a családi adózás új, illetve középtávon növekvő kedvezményei – írja az adozona.hu.

Bővebben
A korkezdvezményért menetel több szakszervezet

A Mozdonyvezetők Szakszerveze több szakszervezetekkel közösen kíván fellépni a korkedvezmény intézményéért, mely foglalkozás-egészségügyileg alkalmatlanná vált munkavállalók tisztes visszavonulását biztosította. Tüntetést szerveznek.

Bővebben
Nem csökkent a munkanélküliség az Európai Unióban

Az előző hónaphoz képest nem változott, de az egy évvel korábbi rátához képest mind az euróövezetben, mind az Európai Unió egészében csökkent a szezonálisan kiigazított adatok szerint a munkanélküliség októberben.

Bővebben
Több mint 4300-an vették igénybe a Jogpont+mini szolgáltatást

Több mint 4300 ember élt a lehetőséggel, hogy többek között munkajogi, cégjogi, családjogi és adójogi kérdésekben tájékozódjon a Közép-Magyarországi Jogpont+mini elnevezésű projekt révén - közölték a projekt szervezői pénteken az MTI-vel.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector