Startlaphoz Csatlakozz!

Az ÉSZT csatlakozik az MKKSZ demonstrációjához december 6-án

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés teljes mértékben osztja azokat az aggodalmakat, amelyeket a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete megfogalmazott a december 6-i demonstráció felhívásában!

Bővebben
A korkedvezményes nyugdíjért tüntettek a szakszervezetek

Az év végével megszűnő korkedvezményes nyugdíj megtartása mellett tüntetett a Mozdonyvezetők Szakszervezetének szervezésében több, a közlekedésben dolgozókat képviselő szakszervezet szerdán délben Budapesten a Kossuth tér mellett, az Alkotmány utcában.

Bővebben
Amit nem vihetünk magunkkal, ha elbocsátanak

Jogosan korlátozhatja a munkáltató a távozó munkavállaló jogait a munkaadó megbízásából kialakított, üzleti titkot és sokszor jelentős vagyoni értéket képviselő professzionális kapcsolati háló további használatában, mutat rá a KCG Partners Ügyvédi Társulás. A későbbi jogviták elkerülése érdekében már a munkaszerződés megkötésekor javasolt tisztázni a közösségi háló kezelését illető kérdéseket, többek között azt is, hogy a munkaviszony megszűnésekor mi lesz az online kapcsolati háló sorsa - olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben
Támogatja a szabad vasárnap magyarországi kezdeményezést a német katolikus munkásmozgalom

A Katholische Arbeitnehmer-Bewegung Deutschlands (KAB), a „Szövetség a Szabad Vasárnapért” nevű szervezet német élharcosa támogatja a szabad vasárnapról szóló magyarországi kezdeményezést - közölte a Munkástanácsok Országos Szövetsége szerdán az MTI-vel.

Bővebben
Ezért lesznek nyugdíjasként rosszabb helyzetben a nők

A munkaerő-piaci és a családban betöltött szerepük miatt a nők nehezebb helyzetben vannak a nyugdíjra való felkészülésben, mint a férfiak. A magyar nők 75 százaléka aggodalommal várja nyugdíjas éveit, ráadásul mindössze 2 százalékuk gondolja, hogy eleget tesz félre – írja az adozona.hu.

Bővebben
Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége: Nyílt levél Lázár Jánoshoz

Tisztelt Miniszter Úr!

    A törvények betartása mindenkire nézve kötelező! Különösen igaz ez a magasabb állami vezetői tisztséget betöltő funkcionáriusokra.

Bővebben
Csütörtökön is sztrájkolnak a Lufthansa pilótái

A pilóták szakszervezete nem enged. Alig ért véget a sztrájk a Lufthansánál, a szakszervezet bejelentette az újabb munkabeszüntetés időpontját. A csütörtöki sztrájk hajnali 3 órakor kezdődik és éjfélig tart, a távolsági járatokat és az áruszállítást érinti – tudta meg a Világgazdaság.

Bővebben
London helyett már Németországba tart a hazai munkaerő egy része

Már nem Londonba, hanem Németországba tart a magyar munkaerő egy része- derül ki a friss kutatásokból.

Bővebben
Rengeteg munkahelyet lehetne megmenteni

 A tagállamok fele nem ültette át törvénykezésébe a fizetési késedelemről szóló uniós direktívát, amellyel az európai munkaadók szövetsége szerint a csődök legnagyobb része elkerülhető lenne – írja a Napi Gazdaság.

Bővebben
Így orvosolnák a fémipari szakemberhiányt

Az Országos Fémipari Ipartestület (OFI) a következő években az ágazat számára fontos szakember utánpótlást biztosító szakképzésre és a termelést támogató ipari udvarok kialakítására helyezi a hangsúlyt munkájában - mondtaSzűcs György, az OFI elnöke az MTI-nek.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector