Startlaphoz Csatlakozz!

Biztonságra vágynak a magyar álláskeresők

A munkahelyek megbízhatósága és stabilitása a legfontosabb szempont a magyar alkalmazottak számára - derül ki a Decoding Global Talent kutatás magyar partnere, a Profession.hu online álláskereső portál eredményeiből, amelyről kedden közleményben tájékoztatta az MTI-t.

Bővebben




Végkielégítés: mi számít bele a jogosultsági időbe?

Mikor nem számít bele a végkielégítésre jogosító időbe a munkabérrel nem díjazott időszaka a dolgozónak? Mi a szabály, ha a munkavállaló keresőképtelensége a munkáltatónak róható fel? A Piac&Profit összefoglalta a lényeget.

Bővebben




Nem zökkenőmentes a generációk közti együttműködés

 A munka világába frissen belépők és a veteránok jelentik a legnagyobb kihívást, míg a harmincas-negyvenesekkel általában könnyebb együtt dolgozni.

Bővebben




Leáll a termelés a Douwe Egberts budapesti gyárában

December végén leáll a termelés a Douwe Egberts Hungary Zrt. budapesti gyárában, az üzem eszközeit elárverezik - közölte az árverést szervező Intergavel Aukciószervező Kft. az MTI-vel kedden.

Bővebben




Manpower: Magyarország Európa legoptimistább országai között van

Javulnak a munkakeresők lehetőségei 2015 első negyedévében a Manpower felmérése szerint: a munkaadók 13 százaléka tervez létszámbővítést a következő három hónapban, 8 százalékuk elbocsátással számol, míg 73 százalék nem tervez változást - derül ki a Manpower keddi, MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Bővebben




SZEF: a kormány nemet mondott a közszolgálati keresetek emelésére

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szerint a kormány nemet mondott a közszolgálati keresetek jövő évi emelésére, a munkavállalói oldalt alkotó szakszervezetek felálltak a tárgyalóasztaltól - közölte a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) kedden.

Bővebben




Beszámít a kedvezményes nyugdíjba a svéd munka

A Kúria úgy döntött: a nők 40 éves kedvezményes nyugdíjába beszámíthat a svédországi munkavállalás is – olvasható a munkajog.hu.

Bővebben




Vasárnapi kárfelmérés: mennyit bukhatnak a zárva tartáson?

 A vasárnapi zárva tartásról szóló politikai döntés megszületése után a részletszabályok enyhítése lehet a tét a kereskedőknek – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




A női dolgozók 15 százaléka már kapott szexuális ajánlatot

A magyar munkavállalók fele nem akar női főnököt, beosztottat, és vele egy szinten lévő női kollégát is körülbelül minden negyedik ember akar, derül ki a Gemius Hungary Kft. 2014 nyarán készült felmérésből – írja a Népszava.

Bővebben




Alkotmányellenes a szabadság számítási módja?

Alkotmányellenes az éves rendes szabadság számításának módja – legalábbis erre enged következtetni egy ombudsmani jelentés, mely elvileg már a taláros testületnél jár. Mire számíthat a munkáltató és a munkavállaló? A hír még igencsak friss, az Alkotmánybíróságnak így még nem állt elég idő a rendelkezésére a döntéshez. Cikkünk röviden elemzi az ombudsman érveit, akárcsak azt, hogy a munkáltatót miben és hogyan érintheti egy esetleges jogszabályváltozás és hogy a jövőben – amennyiben a vizsgált szabályozás valóban alkotmányellenesnek találtatik – milyen lehetőségei és kötelezettségei lehetnek ezzel kapcsolatban a munkáltatóknak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector