Startlaphoz Csatlakozz!

Közúti Közlekedési Szakszervezet: Többfrontos harc a korkedvezményért

A Közúti Közlekedési Szakszervezet is csatlakozott a LIGA által december 15-ére szervezett forgalomlassító demonstrációhoz. A KKSZ erről levélben is  tájékoztatta a Liga elnökét, Gaskó Istvánt, hogy a KKSZ az ország több pontján részt vesz a  megmozduláson.

Bővebben




A fiatalkori munkanélküliség visszaszorítása az EU legfontosabb feladata

A német kancellár szerint az Európai Unió legfontosabb feladata a fiatalkori munkanélküliség visszaszorítása. Angela Merkel a német kormány portálján szombaton megjelent szokásos heti videóüzenetében kiemelte, hogy az EU nagy feladatok előtt áll, ezek között pedig „a legeslegfontosabb” az, hogy a fiatalok munkához jussanak.

Bővebben




Kerekes székkel az árokpartra kaszálni?

Akár száz megváltozott munkaképességű is utcára kerülhet januártól Somogyban, ahol országos szinten amúgy is alacsony a fogyatékkal élők foglalkoztatása. A kormány ugyanis jövőre az eddigi 34 milliárd forint helyett csak 29 milliárddal támogatja a megváltozott munkaképességűeket alkalmazó cégeket: a nagyjából 15 százalékos csökkenés pedig automatikus elbocsátásokat jelent majd – ismertette a sonline.hu.

Bővebben




Orbán szerint teljesíthető a tíz év alatt egymillió új munkahely program

A következő időszak feladata egy gazdaságilag stagnáló Európában, egy geopolitikailag kiélezett helyzetben megvédeni Magyarország politikai szuverenitását és bővíteni gazdasági szuverenitását – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Széll Kálmán Alapítvány évzáró rendezvényén.

Bővebben




Számos kérdés merülhet fel a nyugdíjjal kapcsolatban

 A munka világában sokunkban - legyünk épp pályakezdők vagy régi motorosok - számos kérdés merül fel a nyugdíjjal kapcsolatban. A fontosabb tudnivalókat a D.A.S. Jogszervíz szedte össze.

Bővebben




A bérrendszer módosításának elutasítását kéri a pedagóguskar elnöke és több igazgató

Továbbra is kössék a pedagógusbéreket a minimálbérhez, ne változtassanak az erről szóló jogszabályon - egyebek mellett ezt kéri a kormányfőhöz, a szaktárca illetékeseihez, valamint a parlamenti pártok frakcióvezetőihez címzett nyílt levelében a Nemzeti Pedagóguskar (NPK) elnöke és tizenhárom rangos gimnázium vezetője.

Bővebben




Ha sokat hiányzik a gyerek az oviból, ugrik a családi pótlék

 Ha túl sokat hiányzik majd a gyerek igazolatlanul az óvodából, akkor szüneteltethetik a családi pótlék folyósítását. A magánnyugdíjpénztáraknál emellett csak jövő év szeptemberében nézik meg, hogy megvolt-e a 70 százaléknyi fizető tag az elmúlt fél évben, az állam pedig odaad ingyen egy csomó ingatlant az egyházaknak a törvényalkotási bizottság 2015-ös költségvetéshez benyújtott összegző módosító javaslata szerint – olvasható a HVG-ben.

Bővebben




Útlezárás közben egyeztetés

Félpályás útlezárást rendeznek hétfőn országszerte a szakszervezetek, tiltakozásul a kormány bérpolitikája és a dolgozói szegénység ellen. Közben a tárgyalóasztal mellett is igyekeznek érvényt szerezni követeléseiknek, amelyek közül egyedül a jövő évi minimálbér-emelésre látszik némi esély, bár annak mértékéről egyelőre nagyon mást gondol a munkavállalói, illetve a munkaadói oldal – írja a Világgazdaság.

Bővebben




2018-ra a vállalkozásokat terhelő adó egykulcsos lehet

A kormány adópolitikájának fontos célkitűzése, hogy 2018-ig a vállalkozásokat terhelő adó egykulcsos legyen - közölte a nemzetgazdasági miniszter pénteken Debrecenben.

Bővebben




Milliárdok az új munkahelyekre Szlovákiában

 Szlovákia a 2014 és 2020 közötti programozási időszakban 2,2 milliárd euró uniós támogatást használhat fel a foglalkoztatottság növelésére – az Európai Bizottság ugyanis szerdán rábólintott az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban Szlovákia számára elkülönített keretösszegre - számolt be róla az Új Szó Online.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector