Startlaphoz Csatlakozz!

A költségvetés elfogadása ellen tiltakoztak Budapesten

A költségvetési törvénytervezet hétfői elfogadása ellen tüntettek civil szervezetek és szakszervezetek vasárnap délután Budapesten, a Kossuth Lajos téren.

Bővebben




Gaskó István: sztrájkokra lehet számítani a jövő év elején

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint amennyiben a hétfői, a munmkavállalókat hátrányosan érintő intézkedések elleni demonstráció sem segít a problémák megoldásában, követelések teljesítésében, a jövő év elején további demonstrációkra és sztrájkokra lehet számítani.

Bővebben




Óriási eltérések a magyar fizetések között

 Valamivel nőtt a magyarországi átlagkereset, de a fizetésükkel még mindig sokan elégedetlenek – derül ki a KSH adataiból. Nem csak attól függ a kereset, hogy milyen munkát végzünk, azon is, hogy hol, hiszen a régiók között több tízezer forint lehet az eltérés.

Bővebben




Tüntetések hete jön

Várhatóan sokezres tömeg lesz az utcákon a következő napokban – de nem csak a karácsonyi ajándékok beszerzése miatt. Több tüntetést is szerveznek civilek, szakszervezetek szerte az országban – írja az mfor.hu.

Bővebben




Bérek megyénként: mélyül a magyar szakadék

Legalábbis ami a nettó bérek alakulását illeti, ez viszont alapvetően meghatározza az életminőséget . olvasható az mfor.hu odalán.

Bővebben




A zárva tartás negatív hatásai

A kiskereskedelmi üzletek vasárnapi zárva tartásának terve komoly problémákat vet fel. Nem csak a dolgozókat érintheti negatívan, akiket elbocsáthatnak vagy csökkenthet a bérük, hanem a nagy kereskedelmi láncok beszállítóit, valamint a fogyasztókat is – írja a Világgazdság.

Bővebben




Pályakezdőként is lehet 300 ezret keresni

A műszaki végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 240 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 312 ezer forintos fizetésre számíthatnak – adta hírül az eduline.hu.

Bővebben




Munkaügyi ellenőrzések 2015-ben

A munkaügyi ellenőrzések kellemetlen meglepetést okozhatnak azon vállalkozások számára, akik nem készülnek fel előre – írja a blog.rsmdtm.hu.

Bővebben




Kinek jár a rokkantsági járadék?

A nyugdíjszerű ellátások között fontos helyet tölt be a rokkantsági járadék olyan esetben, amikor súlyos egészségi probléma áll fenn, amely a munkavégzést, így a szolgálati idő szerzést is akadályozza, és az érintett személy megélhetése, vagy megélhetésének támogatása gyermeknevelési ellátásokkal életkora miatt már nem megoldható – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Emelik az illetményeket a honvédségnél

 Jövőre átlagosan 30 százalékkal emelkedik a magyar honvédség kötelékében szolgálók illetménye - jelentette be a honvédelmi miniszter. Hende Csaba az Inforádió Aréna című műsorában elmondta: a várhatóan nyáron bevezetendő intézkedésre a 2015-ben 10 százalékkal, vagyis több mint 20 milliárd forinttal növekvő honvédelmi költségvetés ad lehetőséget.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector