Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Munkahelyi alkohol- és drogellenőrzés

A munkahelyi alkohol-, illetve drogellenőrzés, és az ezzel kapcsolatos problémák napjainkban is aktuális témának számítanak. Míg az alkoholos befolyásoltság kérdése egyszerűbben kezelhető, addig a drogfogyasztás sokkal komplexebb problematikát jelenthet a munkáltatóknak. Az alkohol esetében egy egyértelműen és gyorsan kimutatható anyagról beszélhetünk, melynek munkavégzésre gyakorolt negatív hatásai pontosan ismertek, ráadásul közvetlenül láthatóak is a legtöbb esetben. Ezzel ellentétben a különböző tudatmódosító szerek, drogok kapcsán több gyakorlati problémával is szembesülhet a munkáltató, amennyiben szeretne ilyen jellegű tesztet végezni beosztottjain. A Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda ezeket a gyakorlati problémákat és a jelenlegi jogszabályi kereteket vizsgálta meg.

Read more
Százötven embert rúgnak ki az egészségügyből

Saját háttérintézményeit is kényszerű fogyókúrára fogja az egészségügyi kormányzat. Az elbocsátásokkal is járó átszervezéstől mintegy félmilliárd forintnyi megtakarítást remélnek – értesült a Népszabadság.

Read more
Orbán: jövőre 44 milliárd forintot biztosít a kormány a rendvédelmi dolgozók életpályamodelljéhez

Jövőre 44 milliárd forintot biztosít a kormány a fegyveres és rendvédelmi dolgozók életpályamodelljének bevezetésére - jelentette ki Orbán Viktor kedden a Készenléti Rendőrség budapesti alakulóterén, ahol 385 új rendőrautót adott át a szervezetnek.

Read more
A szegényeknek egyre kevesebb jut a jövedelmekből

Az anyagi életkörülmények alakulását járta körül a KSH. Elsősorban a foglalkoztatottságra, a megszerzett jövedelmekre és a megélt életminőségre koncentráltak – olvasható az fn.hir24.hu oldalán.

Read more
Százmilliárdot vesznek el a szegényektől

„Lépéseink a szegényebbeknek teremtenek esélyt a felzárkózásra” – nyilatkozta Lázár János a Magyar Hírlapnak. Ehhez képest a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) által közzétett jelentésből az derül ki: Magyarországon a válság utáni években a GDP százalékában jelentősen csökkentek a szociális kiadások, most rosszabb a helyzet, mint 2007-ben volt, de még mindig „jobb”, mint amilyennek 2015 ígérkezik – olvasható a Népszabadságban.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector